Här sitter jag och njuter i solskenet. Alltså livet! Som många kanske inte vet så har jag ju gjort en helomvändning i mitt liv och gått från e-handlare i 22 år inom heminredning – till att numera driva Soulergy på heltid och jag jobbar med själsenergier, transformerar negativa energier och beteendemönster.

Förra året vidareutbildade mig inom Soul Realignment®️så sedan årsskiftet erbjuder jag nu flera kompletterande läsningar.

Soul Realignment®️ betyder att vi sätter din själ åter i sin linje. Du får reda på vem du i själen är, din energi, själsgrupp, dina gudomliga gåvor, och specialiseringar. Men även blockeringar som hämmar dig och jag rensar dem.

Jag jobbar i Akashakrönikan som är ett själsregister på en annan dimension utanför tid och rum. Det i kombination med min egen stil och mina förmågor på att få hem budskap så har jag hittat mitt eget koncept. Jag ser mönster, jag lägger pussel, jag är som en andlig detektiv. Jag hjälper dig och du får reda på så mycket om dig själv på själsnivå och hur du kan vara i ditt bästa jag och få överflöd och när jag hittar blockeringarna du har så storstädar jag de negativa energierna som din själ är redo att rensa.

Kompletteras sen gärna med bostadsrensningar, relationsläsningar, situationer/problem just nu, andliga guider, chakraanalyser mfl andra läsningar.

Jag har några lediga tider denna vecka och även nästa så är du intresserad av läsningar så hör av dig. Grundsessionen man startar med heter Soul Realignment & sen kan man komplettera med de andra läsningarna. 🌺

Vill du ses fysiskt hos mig på Lidingö eller ta det per telefon? Oavsett hur så är resultatet detsamma. Hälften av mina klienter tar det per telefon så du kan mao sitta hemma i din soffa skönt uppkrupen under vårt samtal.

Intresserad? Vad roligt!! Mer info och priser hittar du på min hemsida www.soulergy.se

Kram och kärlek!

Annelie