RECENSIONER & OMDÖMEN FRÅN MINA KLIENTER

Jag har gjort de flesta sessionerna med Annelie och jag blir lika fascinerad varenda gång! Annelie guidar med tydlighet och otrolig värme och jag får klarhet och kontakt med min sanning. Relationsläsningen hjälpte mig att göra upp med mönster som suttit så hårt så länge. Känner mig redan mer självständig och fri! Så tacksam!

/ Petra Johansson

Relationsläsning

Både Annelie och soul realignment är magiskt och ger massor av insikter. Ser fram emot att ta mina nästa steg med helt ny förståelse och nytt medvetande❤️

/ Joanna N

Soul Realignment själsläsning

Jag fick ett mycket varmt välkomnande direkt innanför dörren och kände verkligen att jag hamnat i rätt händer. Anneli är väldigt trevlig, är mycket lätt att prata med och visade på ett stort tålamod då jag avbröt henne då och då med mina anekdoter eller mer allvarliga inlägg. Jag kan mycket starkt rekommendera Annelie till dig som söker svar på djupare frågor bl.a. om vem du är.

/ Pontus V

Soul Realignment själsläsning

Har använt mig av Annelies tjänster flera gånger. Hon är fantastisk på att vägleda en rätt. Att känna sig hörd, sedd & förstådd. Träffsäker i sitt sätt. En djup inre upplevelse samt härlig energiboost som räcker länge.

/ Nathalie J

Annelie hjälper mig att komma ihåg vem jag är, vilka redskap jag har. Hon hjälper mig att få en annan överblick och insikt i energiväven och hur den fungerar. Hon ger mig insikter och gör mig medveten i hur jag själv medvetet kan påverka energiväven och därmed förändra mitt liv på de områden där jag inte känner mig tillfreds. Annelie är lugn, glad, inkännande och hon besitter en fin förståelse för hur energin fungerar och detta förmedlar hon vidare i sina många olika sessioner på ett omtänksamt och bra sätt. Jag rekommenderar varmt Soulergy. Har gjort MÅNGA av Annelies olika sessioner vid det här laget. Alla har givit mig djupare insikter och pusselbitar för mig att komma vidare framåt i mitt liv, mina relationer, mitt företag och min personliga utveckling.

/ Jenny Wallengren Bergqvist

Tacksam att Annelie sätter ord o ger mig verktyg att rensa det jag känt pockat på inom mig

/ Catarina B

Livssituationsläsning

Otroligt värdefullt möte med Annelie. Det gav mig både insikter och läkning, väldigt kraftfullt! Effekterna har kommit både kort efter läsningen och på långsikt. Jag känner mig närmare mig själv och mer klarhet i val och handlingar som jag står inför. Tusen tack Annelie!

/ Magi L

Har gjort flera sessioner med Annelie och det är lika wow och fantastiskt varje gång! Det är verkligen en ah-ha upplevelse varje gång och jag känner alltid en sån lättnad efteråt för jag har fått en djupare förklaring till varför jag alltid har känt på ett visst sätt. Känner att jag får en mycket starkare självkänsla efter varje gång och det är ljuvligt 🙏😊😍 Annelie är helt underbar och hon är så duktig på att känna in vilka blockeringar hon ska ta bort. Alltid lika underbart att ha en session med henne! Längtar redan tills jag har en till session, djupt beroendeframkallande fast på ett enbart positivt sätt 🙏😀

/ Hanne T

Har bara ett ord att säga – magiskt!

/cecilia B

Tusen takk for nydelig session. Jeg opplever å få enda klarer og dypere forståelse av meg selv. Jeg kjenner at gamle mønstre fysisk slipper i kroppen min. Dette var virkelig en vakker opplevelse. Takk Annelie for din dype og kunnskapsrike deling, jeg følte meg forstått og sett. Ser frem til spennende fortsettelse.

/ Anita Lund Andersen NORGE

Soul Realignment själsläsning

Annelies läsningar är så spot on, varma, medkännande och upplyftande. Kommit till otroliga insikter tack vare hennes vägledning 💫

/ Joanna R

Medial vägledning med tarot

Som alltid en fantastisk session. Att få så mycket värdefull information och rensning är helt otroligt. Jag är enormt tacksam för Annelies arbete och ger med kärlek mina allra varmaste rekommendationer

/ Caroline

30 min rensning

Gav en djup insikt i vilka drivkrafter jag har, vem jag egentligen är och vilka blockeringar som har påverkat mitt liv fram till nu.

/ Charlotta Stensson

Soul Realignment själsläslning

Som vanligt hade jag en fantastisk session med Annelie. Så mycket visdom och helande i dessa sessioner. Jag ger Annelie mina allra varmaste rekommendationer. ❤️

/ Caroline N

Relationsläsning med sin man

Magiskt! ✨ Jag har fått min egen bruksanvisning och kan kasta det gamla manuset som inte ens var mitt. Det blir tydligt och självklart i samtalen med Annelie vad som är jag och vad som varit anpassningar och blockeringar. När jag nu gör val som är i linje med min bruksanvisning ger det mig flöde och kraft. Jag har gjort Soulrealignment och läsningen Andliga guider och jag rekommenderar alla att göra det. Så kraftfullt!

/ Maria B

Soul Realignment själsläsning + Andliga guider

Känner mig lugn o trygg efter Annelies läsning.

/ Catharina J

Livssituationsläsning (12 månader efter Soul Realignment själsläsningen)

Min själsavläsning var en fantastisk upplevelse. Detta kan jag starkt rekommendera. Hjälpte mig bli tryggare i mina beslut och gränssättande när jag nu vet var mina blockeringar suttit. En hjälp att må bättre och känna sig friare helt enkelt. En fantastisk förmåga Annelie har. 🌸

/ Lena L

Soul Realignment Själsläsning

Så bra 😊 Annelie hjälper en att hitta sig själv i denna värld av tankar och beslutsångest. Tack!

/ Anna D

Uppföljningssamtal

En fantastisk upplevelse som gett insikter och ett inre lugn.

/ Cecilia B

Soul Realignment Själsläsning

Bara positivt!

/ Malou H

Soul Realignment själsläsning

Kraftfullt och pricksäkert. Soulergy levererar! Tiptop för att komma i fas med sig själ(v)

/ Helena G

Andliga Guider

Tack Annelie för en helt fantastisk läsning av min själ. Fick ta del av information som jag aldrig kunnat föreställa mig och som gett mig flera nycklar till att förstå mig själv på ett djupare plan. Häftigt också att uppleva fysiskt i kroppen hur saker skett i samband med dina rensningar. Kan varmt rekommendera en Soul Realignment hos Annelie.

/ Anna W

Soul Realignment själsläsning

“Jag kände att jag behövde få en klarare och renare linje utan en massa störningsmoment som distraherade och gjorde mig osäker. Annelie och jag bokade in ett mentorssamtal på en timme.

Det känns så skönt och befriande efter vårt samtal, man ser allt så klart och tydligt, blockeringarna som man bär på distraherar och stoppar ens naturliga flow.

Annelie är otroligt duktig på att guida, det känns tryggt, kärleksfullt och förvånansvärt lätt.”

/ Charlotta Slättarps Gård

Mentorsamtal

“Läsningarna jag gjort hos Annelie är början på mitt nya liv! Det är som att jag fått facit på mig själv. Det jag hela livet vetat och även det jag inte haft en aning om. Nu har jag chansen att vara och göra precis vad jag själv vill.

Jag känner mig lätt, jag känner mig fri, jag känner mig glad, jag känner mig lättad!

Jag har gjort en SoulRealingment och kort därefter visste jag att jag behöver få veta vilka som finns i mitt team för att få ihop helheten. Då bokade jag läsningen Andliga Guider.

Vilken lyx att veta vilka jag har med mig och kan få hjälp av närhelst jag behöver!

Jag älskar mig och mitt team! Ser så fram emot vad som kommer.

TACK Annelie för att du bjudit med mig på det här, kärlek”

/ Helena G

Soul Realignment själsläsning & Andliga Guider

“Mycket intressant och lärorikt. Ska bli spännande att följa min egen utveckling efter sessionen.”

/ Ulla T

Soul Realignment själsläsning

“Kan varmt rekommendera ett samtal med Annelie, lugnande och inspirerande, som ger en klarhet i gamla mönster som man hookar på. 🙂 “

/ Josefine

Mentorsamtal

“Jag gjorde en 30 min rensning, då jag kände att jag satt fast i känslor som gjorde mig ledsen och vilse. Ännu en gång fascineras jag över vad Annelie kan se och vilka aha upplevelser av det hon berättar ger. Jag är så tacksam över Annelie för det hon hjälper mig med. Annelie är en mjuk och fin själ som ger ett sånt fint bemötande. Hoppas att många fler hittar till henne. Tack tack tack!”

/ Gabrielle H

30 min rensning

“Har gjort en Soul Realignment och nu också uppföljning. Så intressant, så mycket som är klockrent mdn en gång och sedan när man lyssnar på det inspelade samtalet så faller ännu fler bitar på plats. Härligt att få bli fri blockeringar även om det just då kan vara jobbigt med tex tårar och trötthet. Men som Annelie säger: det du känner i kroppen är precis som det ska ❤️. Kan verkligen rekommendera Soulergy och Annelie. Kommer boka igen😍”

/ Susanne K

Soul Realignment Själsläsning + Uppföljningssamtal

“Sedan jag bokade en Soul Realignment–läsning hos Annelie i april så har mitt liv totalt transformerats till det bättre. Jag sade exempelvis upp mig från en tjänst där jag inte trivdes och manifesterade istället in ett nytt jobb som ligger mer i linje med min själ. Och dessutom så ökade jag därmed min inkomst med 37,5%. Detta skedde någon månad efter att jag hade gjort en manifesting blueprint-läsning hos Annelie med fokus på just detta. Jag har även gjort ett antal andra rensningar av blockeringar inom olika livsområden och när jag tittar tillbaka på dokumentationerna så kan jag se att många av problemen som jag upplevde vid de tidpunkterna inte existerar längre eller så har det skett tydliga förbättringar. Jag är överlag på en bättre plats både själsligt och kroppsligt idag och i takt med att blockeringarna har släppt så har massor av nya möjligheter i den fysiska världen på olika livsområden uppdagats för mig. Jag kan därmed varmt rekommendera Annelies läsningar och rensningar. Tack, tack, tack. 🙂 ”

/ Elin

Soul Realignment Själsläsning, Manifesting Blueprint, Livssituationsläsning + flera 30 min rensningar

“Fantastisk upplevelse! Fördjupad kunskap och påfylld med en gedigen verktygslåda!”

/ Renée

Soul Realignment Själsläsning

“Både jag och min sambo har gjort en Soul Realignment. Fantastiskt och djupa insikter om vårat ursprung! Man känner att man har börjat läka gamla mönster. Rekommenderas 100%”

/ Fredrik S

Soul Realignment Själsläsning

“Att få hjälp att se att många begränsningar inom mig funnits där under mycket lång tid, gör att förståelsen för hur jag agerat fram till nu blir så mycket tydligare och hjälper mig att välja ett nytt sätt att vara. Tacksam för hjälp att släppa dessa🙏🙏🙏”

/ Catharina B

“Fantastiskt samtal som gav guiding och inriktning på min situation. Rekommenderas varmt!”

/ Carola E

“Fantastisk komplement till den personliga utvecklingen. Klockrent ger en djupgående insikt och förståelse. Jag har kompletterats med nya starka vingar för att nu få möjligheten att flyga fritt.”

/ Renée H

Soul Realignment Själsläsning

“Genomgång av ditt sanna jag! Underbart!”

/ Ann Charlotte D

“Jag har investerat i både soul realignment och livssituation. Det är en otroligt fin värdefull gåva till sig själv. Detta fås av en proffsig, förtroendegivande, ödmjuk, varm ljusarbetare. Aha’n och information av stort värde ges. En vinst för kropp själ och sinne på den fortsatta livsresan. En stor tacksamhet är i mig att ha fått ta del av dessa session’s möten  som gett mig ett lugnare inte. Ett möte med Annelie rekommenderas.”

/ Heidi

“Jag är så glad över mitt möte med Annelie. Fina timmar som var lärorika, ögonöppnare, aha upplevelser, förståelse till agerande och val. Verktyg att jobba med för att göra förändringen till ett finare och friare liv. Nu ser jag fram mot den här resan. Rekommenderar varmt ett möte med Annelie”

/ Gabrielle

“Jag gjorde en Soul Realigment för 2 månader sedan och nu nyligen en uppföljning inkl rensning. Jag är så oerhört förundrad över hennes förmåga att jobba. Ja, jag skriver jobba för att jag finner inte ord för det hon gjort för mig på min själs resa i detta jordelivet. Dessutom är hon strukturerad och levererar hög klass på allt hon gör. Jag är djupt tacksam för att hon erbjuder sin gåva här på jorden och att jag fick kontakt med henne. TACK tack tack!”

/ Lena

“Annelie är en magisk & gudomlig själsläsare 🙂 Tiden med henne är den bästa investeringen i mig själv. Det är en befrielse att få ta del av all information & samtidigt få svar på allt ifrån känslor, tankar samt även beteenden och dessutom få tillgång till verktygen för att förbättra & förfina mina kvaliteter & egenskaper. Jag är en återkommande klient och har provat flera olika läsningar & kan varmt rekommendera Annelies tjänster till er alla. Redan efter våran första läsning visste jag att mitt eviga sökande efter att hitta någon som kan guida min själs liv i denna kropp nu äntligen kunde få ett slut. Finns ingen som vet så mycket om mig som hon och förtroendet är enastående att kunna på djupet gå in i och arbeta med sin själ på detta sätt är ren & själslig magi. Tack, Tack, Tack🦋😇💎🙏💙”

/ Anna M

“Annelie: Ensam på sitt territorium. Skicklig. Majestätisk. Självständig, ser igenom saker. Hon gör inte mycket väsen av sig utan observerar och agerar när hennes kunder behöver henne. Annelie hittas av sina kunder på ett sätt som passar dem. Genuint godhjärtad människa som inte tvekade på att räcka ut handen till en medmänniska i kris – men ändå med en professionell distans. Noggrann och omsorgsfull. Hon synliggör och löser upp blockeringar om både vänskaper och familje/släktband på energinivå. Efter läsningen delger Annelie generöst både ljudfil och kartläggning. Hon är mycket professionell och vänlig i sitt bemötande och i sin kunskap. Jag rekommenderar verkligen Annelies tjänster till den som är villig att utforska nya dimensioner av sin andliga utveckling”

/ Sofia M.

Stort Tack Annelie. Känns som jag äntligen är på väg att hitta hem ~ tack vare dig. Som jag har letat & längtat. Har trott att både astrologin, numerologin eller Tarot samt diverse andra läsningar skulle ge mig svar, eller en slags klarhet men ack så fel jag har haft. Du har nyckeln till min själ. Mitt allra innersta som jag mår så bra av att ta del av och leva i och även kunna utgå ifrån. Det känns så befriande att du kan berätta för mig om allt det du ser och kan förmedla och om det som är det viktigaste för mig, nämligen min själ. Tack, vi hörs snart igen!”

/ Anna

Tack för en oerhört spännande förmiddag! Känns märkligt och mycket intressant att få en läsning av ens själ. Och nånstans långt inne resonerade orden, togs emot, kändes igen och lyste upp delar av mig själv som legat i skuggan. Nu ska de fram igen! 🙂 Vill rekommendera alla jag känner att gå hit.

/ Birgitta

​Jag har gjort soul realignent, både privat och för företaget, samt manifesting blueprint. Jag är verkligen glad att jag gjorde detta, jag känner att jag äntligen fått vetskap om mig själv som kommer att leda till precis rätt händelser för just mig.

Annelie är oerhört duktig och jag känner stort förtroende för henne. Jag kommer att komma tillbaka för att göra uppföljning, då jag verkligen känner att hennes sessioner gjort positiv skillnad för mig.

/ Anja

Jag gjorde en livssituationsläsning efter att ha gjort en soul realignment 3 veckor tidigare. Jag är mycket imponerad av Annelie som lyckas förmedla så mycket information under två timmar. Det hjälper en mycket att komma vidare i saker man grunnat på hela sitt liv och det görs på ett mycket professionellt och fint sätt.

Rekommenderar det mycket!”

/ Fanny

“Alltid lika träffsäker, specifik och rensar på djupet!”

/ Sandra

“Har gjort en livssituationläsning (gjorde en Soulrealigment för ca 6 mån sedan). Annelie är fantastiskt och varm i sitt bemötande och den hjälp som jag fått har gjort stora förändringar för mig. Känner att jag är på rätt väg och det är tryggt att veta att jag kan komma tillbaka när jag har behov.”

/ Åsa

“Tack Annelie för din hjälp med att få mig att förstå mina mönster/beteenden.
Det har hjälpt mig så mycket med min resa med mig själv.
Du är så duktig/behaglig och generös med dig själv.
Ser fram mot flera samtal med dig!”

/ Anki

“Fantastiskt kärleksfullt och givande!”

/ Athena W

“Jag är helt tagen! Läsningen med Annelie har förändrat så många aspekter och utfallet i mitt företagande och liv. Så många timmar jag tidigare lagt på projektplanering, strategi och affärsplaner och i detta blir allt logiskt, tydligt och så starkt, samt sätter action för det fortsatta arbetet. Ett otroligt tillfredställande och expansivt sätt att forma sin business och sitt liv på.”

(Petra har gjort en Soul Realignment för företag och även en Manifesting Blueprint efter sin själsläsning)

/ Petra Johansson

“Jag hade ett jättefint samtal med Annelie som hjälpte mig mycket i att förstå mig själv. Det var en stor hjälp att kunna göra nya val som kändes rätt för mig. Annelie har en förmåga att pedagogiskt och icke dömande förmedla det man behöver höra och jag rekommenderar detta till alla.”

/ Fanny

“Fantastiskt! Känner så tydligt effekt av allt som Annelie rensat bort.”

/ Jenny

“En fantastisk läsning med väldigt många lösningar. Annelie är otroligt duktig, hennes förmåga att läsa min livssituation blev en magisk upplösning på många blockeringar som i stort härstammar från samma händelse! Jag kunde känna blockeringar släppa taget och energi flöda fritt. Läsningen lämnade mig med en känsla av frihet och frid – jag rekommenderar varmt Annelie och hennes tjänster.”

/ Magdalena

“Annelie, vilken upplevelse detta var. Med nya insikter lever jag vidare på denna jord och med helt annan och bättre ”klokskap❤️”

/ Susanne E

“Annelie är alltid lika träffsäker och underbar 🥰”

/ Sandra L.

“Såå STORT tack Annelie! 😍✨ Sedan jag var på min soul realignment läsning hos dig så har det hänt så mycket spännande och positiva saker i mitt liv! Jag är så tacksam att du hjälpte mig att se vilken väg som var i linje med min själ. Jag har fått till mig så många utbildningar (till rabatterat pris dessutom) och tagit de första små stegen till att på sikt kunna starta upp mitt eget företag. Den här läsningen var så otroligt fin och givande och jag kan verkligen rekommendera alla att gå till Annelie! ❤️”

/ Anjah Ivarsson

“Är så glad att jag fick gjort en Soul realignment! Det känns befriande och saker fallet på plats och upplever mer energi. Annelie är väldigt kompetent och inkännande och jag kan varmt rekommendera att boka henne. Mycket givande och intressant!”

/ Marie S

“Uppskattade massor att Annelie var så strukturerad och tydlig och var nyfiket utforskande samtidigt i samtalet. Otroligt mycket information som nu ska få landa i skönhet. Innerligt Tack Annelie!”

/ Lena P

“Det är magiskt och spännande. Annelie är en härlig person. Jag har fått med
mig massor i min personliga utveckling.”

/ Ing-Marie T

“Så spännande att träffa Annelie. Det jag fick veta i dag kommer att hjälpa mig framåt i min utveckling. Allt börjar falla på plats. Varmt tack!”

/Camilla Nenzen

“Ett fantastiskt och genuint samtal om min själ. Samtalet gav mig otroligt mycket information och upplevelser som jag vet att jag kommer ha med mig i livet. Tack!”

/ Sarah

“Soul realignment var en otrolig session där jag fick ta del av så många värdefulla livsnycklar. Detta var healing på en ny nivå och att få landa i sitt själssyfte var både lärorikt och magiskt! Rekommenderas varmt till alla som vill ta sin personliga energi och utveckling till nya nivåer.”

/ Angelika W

“Wow! Den bästa investeringen för mig själv! Annelie är proffsig och så härlig att prata med🥰 Skulle kunna skriva hur mycket som helst, men rekommenderar alla som är nyfikna på sin själ och är redo för förändring att göra detta med Annelie🌙”

/ Ida S

“För den sökande själen som vill få bekräftat det själen någonstans redan vet så är den här läsning ypperlig! Den är så gedigen och en får så mycket info om sig själv som är värdefullt. Annelie berättar på ett förståeligt, ödmjukt och praktiskt sätt som gör det möjligt för en att på djupet förstå sin själ. Livet har nu fått en annan vändning och jag kan nu äntligen styra den åt det hållet som min själ kom hit för!”

/ Hanna Magnusson

“Säger bara julafton! Vilken fantastisk upplevelse detta är och har varit, helt magiskt! Dagarna innan sessionen jobbades det stenhårt med mig och jag fick en störtdykning rätt ner i det svarta hålet för att sedan resa mig som fågel Phoenix ur askan! Jag kom upp som mig, äntligen! Under sessionen haglade aha-upplevelserna och känslan att ta sig framåt och lättheten i kroppen var enormt påtaglig. Efteråt kom tröttheten, som att ha sprungit ett själsligt maraton. Helt ljuvlig känsla,  känslan att fått springa in i mål. Dagen efter bjöd på total trötthet samt en klick ångest, helt enligt plan. Låg ner hela dagen för att vara i det. Idag vaknade jag med full kraft och en känsla av att något nytt har påbörjats. Märker redan stor skillnad och nu med en förståelse vad mina blockeringar har ställt till med i alla år. Så boka, detta är det bästa som jag hittills gjort på min inre resa!”

/ Jessica Mårtensson

“Jag hade en magisk upplevelse under min Soul Realignment session med Annelie. Det var verkligen en aha-upplevelse för mig, med hög igenkänning och många nya insikter. Jag lärde mig också hur jag kan arbeta med att hantera min energi, vilket var mycket värdefullt för mig. Annelie är en sådan professionell och trygg person, samtidigt som hon är ödmjuk och enormt empatisk. Tack för att jag fick den här sessionen, den har betytt så mycket för mig”

/ Marie Thorslund

“Fint möte där Annelie gav nya insikter o förståelse samt verktyg att fortsätta min personliga utvecklingsresa”

/ Chatarina B

“Säger bara wow! Det bästa jag upplevt hittills i livet. En ny resa med min själ börjar nu!”

/ Jessica J

“Jag valde soul realignment och jag tycker att det var en fantastisk upplevelse.”

/ Anja T

“Annelie hjälpte mig att strukturera upp en affärsplan genom att se om jag är konsekvent med vad jag vill och hur jag riktar min energi. Hon såg flera saker som gjorde att jag inte når mina mål och vi gick grundligt igenom vad jag behöver göra.

Redan dagen efter började det hända grejer!

Annelie är ett superproffs och hennes erfarenhet som framgångsrik affärskvinna samt förmågan att läsa av energier gör att jag verkligen kan rekommendera henne! ” 

(Anna har först gjort en Soul Realignment och kompletterat med Soul Realignment for Business och finansiellt överflöd)

/ Anna Sunneborn

Föreläsare, inspiratör och entreprenör

“Annelie är fantastisk. Jag känner mig så sedd och väl omhändertagen i de starka processer som skapas. Jag har fått fler verktyg och hjälp att förstå mig själv och skapandet av min egen verklighet. Tack!”

/ Petra J

“Soul realignment hos Annelie var en session som gav mig ahaa upplevelser, igenkänning och bekräftelser av min själ . Även förståelse hur jag skulle jobba med att få överskott av min energi. Annelie är professionell, trygg och ödmjuk. Jag känner mig mer harmonisk nu och har mer ett inre lugn. Tack Anneli för att jag fick träffa dig!” 

/ Patricia R

“Annelie är kunnig, lugn, trygg och behaglig. Jag rekommenderar ALLA hennes olika sessioner! Jag och min familj har verkligen jättemycket nytta och glädje av att ta hjälp av Annelie. Rekommenderar!! “

/ Bara B

“Fantastisk själsläsning som gav många insikter och aha upplevelser. Tack Annelie nu har jag lite att jobba med😉💞🤗”

/ Kicki P

“Att boka Soul realignment hos Annelie är mitt livs bästa investering i mig själv. Att både få svar på & bekräftelse på mina tankar & funderingar samt hjälp med rensningar är ovärderligt. Mina guider var så skönt att få gå igenom, nu slipper jag leta & undra vilka dom är och vart dom kommer ifrån. Som jag har längtat & sökt, nu vid 48 år ålder känner jag mig äntligen hel. Magiskt att få avsluta detta år med att vända blad i ett kapitel i min bok tillsammans med Annelie som utan tvekan kommer att finnas kvar i mitt liv för evigt:) Jag är så djupt & innerligt tacksam, orden räcker inte till…jag kan varmt rekommendera alla Annelies läsningar då jag själv provat på tre olika och villl bara boka flera, det är så givande att få landa emellan o sedan ha en ny att se fram emot att få ta del av. Det är fantastisk att få sitt innersta berättat & beskrivet & genomgånget av Annelie. Tiden per tillfälle går alldeles för fort & jag längtar till nästa tillfälle, Annelie det finns ingen som du✨”

/ Anna

“Underbar läsning! Annelie är så vänlig, hjärtligt, hjälpsam och specifik. Så mycket relevant information som ger mig bättre förståelse kring vem jag är på djupet i min själ. Förändringar i det yttre skedde nästan direkt i samband med min läsning, vilket jag tolkar som tecken på rensning av de blockeringar Annelie plockade bort.”

/ Sandra

“Lie har hjälpt mig med både husrensning och en soul realignment, och jag är MER än nöjd! Hon är otroligt engagerad och noggrann i sitt arbete och varm och hjärtlig i sitt bemötande. Det har nu gått cirka 2 månader sedan soul realignment-sessionen och jag känner tydligt hur saker har skiftat inom mig. Gamla (och tunga!) blockeringar är borta eller mycket mindre och jag känner mig så mycket mer harmonisk och hemma i mig själv på ett sätt som jag inte kan minnas att jag upplevt tidigare.

Husrensningen gjordes i samband med att jag och sambon hade svårt att sälja vår lägenhet. Tyvärr fick vi ju inte uppleva de positiva aspekterna som kom av att Lie tog bort både negativa energier, vilsna själar och stängde en portal – men kort efter rensningen såldes äntligen lägenheten. Så det får väl vara gott nog. 😉

Jag har rekommenderat Lie till alla vänner som är nyfikna och kan inte tipsa nog om att framför allt göra en soul realignment hos henne. Guld värt, TACK Lie!”

/ My U

“Gjorde en chakraanalys hos Soulergy Annelie. Döm om min förvåning att jag inte fick se den traditionella trekanten med de 7 chakrana utan en mer detaljerad uppdelning med 8 chakran och tre lager för varje chakra, den fysiska, emotionella och mentala kroppen. Det gav mig en tydligare bild av var jag är överaktiv, underaktiv samt i balans.

Samtalet kring resultatet var öppet och coachande. Annelie är mycket lyhörd och engagerad för att hitta rätt för just mig och min situation. Tänker följa upp analysen om några månader för att få en jämförelse, det ska bli så spännande.

Rekommenderas varmt!!! “

/ Carola

“Jag gjorde både en Soul Realignment läsning och Livssituations läsning hos Annelie och är så tacksam för det, fick reda på så mycket värdefull information om min själ och blockeringar togs bort. Det känns som att lära känna sig själv på djupet och man får hjälp och verktyg till förändring. Jag kan varmt rekommendera Soulergy.” 

/ A

“Vilken ynnest och förmån att få träffa Annelie och göra en Soul Realignment på mig och mina två döttrar (12 och 15 år). Det är de mest väl investerade pengar jag gjort för mig själv och mina barn.

Tänk att få räta upp sin väg i livet redan som barn och att det även fungerar så fint på en medelålders.

Vi fick veta vår själs ursprung, kärleksspråk och vad som gör att just våra energier fungerar på bästa sätt. Det ger oss en förståelse för varandra och det som tidigare kunde vara ett irritationsmoment ser vi nu som olikheter och styrkor hos varandra, så fint!

Att få reda på mina och mina barns specifika gåvor gör det lättare för mig som individ och som mamma att navigera i livet och ge den stöttning som jag önskar till mina barn.

Att även få upp ögonen för  blockeringar och negativa guider som kommit in i våra liv, diskutera kring tidpunkter och vad som kan han hänt som gjort att dessa uppstått har varit som en terapi för oss som familj.

Annelie är varm, inbjudande och inger en trygg känsla och anpassar sina läsningar på ett mycket professionellt sätt så även barn kan förstå.

Min 12-åriga dotter sa “mamma, jag kände igen mig så mycket i allt hon sa och det var skönt att få höra någon förklara hur jag fungerar”.

Rekommenderar Annelie varmt!!!”

/ Carola E

“Nu har det gått en vecka efter min soul realignment som jag gjorde hos Soulergy, och Annelie Persson. Detta var en av de bästa gåvor jag kunde ge till mig själv och jag är otroligt tacksam för svaren som kom fram. Livspusslet blev klarare och tydligare. Energiskiftningen efter att blockeringarna togs bort har skänkt mig sådan själsligt lugn och ro. Äntligen kan jag komma hem till mig och bara vara. Inspelningen gör också att jag kan återvända och finna nya budskap, komma närmare mig själv och min väg i livet. Så tack Annelie för att du hjälpte mig på vägen, detta var ovärderligt för mig och jag tvivlar inte en sekund på att jag kommer åter när tiden är inne.”

/ Nathalie

“Annelie gjorde en Soul Realignment läsning på mig och allt jag har att skriva: Jag är blown away!

Känns lite förminskande att försöka använda ord för att försöka beskriva en själläsning med Annelie. Mitt råd är att om du känner dig dragen till läsningen eller nyfiken så boka! Du kommer inte ångra dig.

Annelie är oerhört proffsig, inkännande och trygg. Jag kan varmt rekommendera att gå till henne.”

/ Hannah

“Jag träffade Annelie för många år sedan och minns vårt möte med värme. Vi har följt varandra genom sociala medier sedan dess och för ett tag sedan fick jag en stark känsla av att jag skulle kontakta Annelie för att läsa av min själ.

Flera år av oro och sjukdom gjorde att jag kände mig vilsen och att jag behövde vägledning, jag visste inte vad som väntade och gick in i detta samtal med en viss nervositet men med en stor förväntan.

Det var en alldeles fantastisk upplevelse som är svår att förklara.

Så mycket information, vägledning och bekräftelse på vad jag delvis redan visste men också på hur jag kan vara i min bästa energi för mig och min omgivning, otroligt spännande och intressant.

Tack för all vägledning och detaljrik information, tack för ett spännande samtal och tack för att du sprider ljus och hopp Annelie.

Kan bara rekommendera detta till alla, den bästa investeringen du kan göra för dig själv.

Kärlek”

Charlotta

“Nu är det gått mer än tre veckor sedan jag gjorde min session. Jag ska erkänna att jag var något skeptisk efter vårt samtal ” kan det här verkligen fungera?” Men jag kan bara konstatera att det kan det. Inga stora dramatiska förändringar, men flera små positiva förändringar som gör att livet blivit så mycket behagligare. Tack tack tack!!!”

/ Eva D.

“Till dig som hittat till Annelies sida och funderar över att prova något av allt det fina hon erbjuder vill jag säga, varmt Grattis och Go for it!!  Jag hittade Annelie och Soulergy via en sida i tidningen Livsenergi och kände ”det här behöver jag göra. Det är nästa pusselbit.” Nu har både jag själv och sen hela min familj (man och två barn) gjort en Soulrealignment läsning och en husrensning, Maken och jag har gjort en parläsning och igår gjorde jag även en livssituationsläsning.

Annelie är en lugn, glad och jordnära person och väldigt kunnig i sitt fält. Hon har en underbar förståelse för ”att allt är energi” som hon lätt och enkelt delar med sig av så att nu även jag börjar förstå detta och kan använda det i mitt eget liv.

Att hela familjen gjort SoulRealignment innebär att vi har en större acceptans för varandras olikheter. Vi ser varandra mer tydligt och kan hjälpa och stötta varandra utifrån vilka vi är på själsnivå och inte utifrån socialanormers nivå. Dialogen här hemma är annorlunda och mjukare.  Något som tidigare kunde ha blivit till osämja blir istället en mening med tex ”Ahaa, jag fattar! Det är bara min spontana sida som reagerar på din linjära sida.” Med den insikten så faller alla eventuella trätor bara bort helt naturligt. Det är fantastiskt och jätteskönt!!

Jag har blivit mer stadig och lugn i vetskapen om vem jag är på själsnivå. Har lättare att fokusera. Det är också lättare att påbörja och att avsluta saker- få dem gjorda. Lättare att meditera och att känna vad som är viktigt för mig. Är stadig i mig själv och vem jag är på ett annat sätt. Spänningar som varit mellan mig och min man har bara upphört. Hela familjen har det mysigare och roligare ihop. Jag har helt andra redskap till att hjälpa och stötta mina barn i deras liv.

Idag efter livssituations läsningen känner jag att jag är ren och har ett lugn i hjärtat på ett nytt sätt. Att läsa texten 21 dagar efter en session gör någonting med en. Saker tydliggörs och energin klarnar på något sätt.

Till Annelie vill jag säga Tack för att du funnit detta redskap och nu delar med dig av det och all din underbara energi och  kunskap. Tänk vilket viktigt arbete du gör var gång du rensar en individs blockeringar både för den individen men också på kollektivnivå!! Tack för att jag hittat till dig och Soulergy!”

/ Jenny W Bergquist

“Tack ännu en gång Annelie, jag har fortfarande inte lämnat soffan efter vårt samtal. Vilken upplevelse och så mycket information, otroligt häftigt😊

Jag är så glad för allt du gett mig och ser verkligen fram emot våren, det kommer bli magiskt på alla sätt.

Nu ska jag bara låta allt sjunka in och låta resten av denna dag vara i stillhet.

Stor varm kram och ha en underbar helg!”

/ A

“Wow jag är mållös vilken otroligt fin skriftlig sammanfattning efter vår session. Precis vad jag behövde läsa innan jag lyssnar på inspelningen 🙂 Jag värdesätter själsläsningen så oerhört mycket och är så. Tacksam för att våra vägar korsades i Italien. Du är nyckeln till min själ, om du bara visste hur mycket tid och energi jag lagt ner på att få ta del av allt detta och nu äntligen har jag hittat rätt. Orden räcker inte till… Känner av en helt ny känsla och balans i både ”body, mind & spirit”. Tack!” 

/ Anna M

“Taaaaack! Jag började må så mkt bättre efter jag mailade dig och ännu bättre efter vårt samtal. Känner mig så mkt lättare på nåt sätt. Tack för allt du gör!!”

/ C

“Tack så mycket för allt! Du har en gåva, tackar ödmjukt att du delar med dig av den!”

/ PH

“I dagens avsnitt av podden går vi in på det superspännande ämnet: Själsläsning! Många av er har kanske läst artikeln om Annelie Persson i det senaste numret av Livsenergi eller på hemsidan. Artikeln har fått så himla fin respons, så idag tänkte vi att vi skulle bjuda er på lite information om hur våra individuella Soul Realignment’s gick till, och vad hon hittade för givande information om oss och våra själar.

Det var faktiskt en helt otrolig upplevelse att få göra en Soul Realignment, att förstå sig själv lite bättre; varför vi gör som vi gör, och varför vi är som vi är, så att vi kan leva i vårt esse. Vi hade båda väldigt olika Livsteman, Ärlighet och Healing, kan ni gissa vem som hade vilken? /Alex och Jessica – Livsenergi.se

Poddavsnittet hos Livsenergi hittar du här: Själsläsning, för att leva i sitt esse

/ Livsenergi

“En innehållsrik upplevelse som var givande och intressant där närvaro, insikter och skratt var delar av helheten” 

/ Annika

” Jag gjorde en Soul Realignment hos Annelie för ca en månad sedan och känner en stor tacksamhet över detta. Främst för att det känns som att djupa blockeringar, som har format min personlighet på ett negativt sätt, har tagits bort. Inte bara på ett tillfälligt sätt, utan faktiskt långsiktigt. Jag har under flera år jobbat med mig själv, bl a med hjälp av olika typer av energiarbetare, och därför hade jag en oro innan att jag kanske inte skulle märka så stor effekt. Men det har jag verkligen märkt! Känner en skön känsla av att inte längre ha dessa blockeringar, en lättnad i hela mig, som redan visat sig i vardagliga situationer. Dessutom fick jag bekräftelse på vem jag är i själen vilket jag är glad för då det är där jag vill lägga mitt fokus. Jag kan starkt rekommendera sessioner hos Annelie!”  

/Jenny W

” Det har nu gått cirka 1 1/2 vecka sedan Annelie gjorde min Soul Realignment och energirensning av mitt hem. Jag är fortfarande mållös, samtidigt som jag vill berätta för alla om den fantastiska upplevelsen! Annelies lugn och intresse märkes tydligt, och trots att vi pratade i telefon och satt flera mil ifrån varandra så kändes det oerhört kraftfullt. Tack vare den här upplevelsen har jag fått en annan energi och kunskap om mig själv. Jag är så glad och tacksam över att jag fann dig Annelie, alla borde få uppleva en Soul Realignment av dig!” 

/ Elin Prim

” Tack Annelie, för en magisk själsresa jag inte kunnat drömma om! Den här sessionen med dig hade jag med facit i hand inte velat vara utan! Så Tacksam för den här djupdykningen som blev en både omtumlande och rik upplevelse, en karta för livet verkligen, ett uppvaknande! Jag har gjort mycket för mitt andliga växande, allt det är ett fint pussel, men detta blev en förlösning. Nu har jag fått redskap som gör att jag kan följa min själs önskningar utan gamla blockeringar som har försvårat och  legat i vägen och istället skapa nytt, vara mitt flöde. Från mitt Hjärta, jag säger bara, Tack tack tack!!!”

/Lisa

” Tack Annelie, för några intressanta och omtumlande timmar!
Det är mycket som inte landat än och som behöver mer tid.
Men vilken skillnad det känns i kroppen! All stress är bara borta och gör att jag känner mig mer harmonisk och fokuserad.
Du förmedlade allt så fint med värme och känslighet. Tusen tack!”

/ Gunilla Benson

“Jag skriver det här samma dag som jag genomförde en SoulRealignment hos Anneli. Det ligger väldigt färskt i huvudet och jag har nog inte hunnit processa den omvälvande upplevelsen. Anneli är väldigt varm, betryggande och otroligt kompetent och professionell i sitt bemötande. Hon har ett sätt att förklara saker på som gör det lätt att ta till sig och helt utan att lägga värde / dömande i det hon berättar. Jag rekommenderar verkligen Anneli och kommer med säkerhet återkomma för framtida sessioner.”

/ Jessica

“Är blown away. Har gjort mycket rensningar, soul retrievals och healing sessions genom åren. Anneli Persson utför denna session otroligt proffsigt och förkunnar stor visdom. Tacksam in i själen. Tack”

/ Tanja Dyredand

Shaman, författare med bl a “Magi för själen”, yoga- & meditationslärare, föreläsare, youtuber

” Min ångest är helt borta!! Min tunga 3dagars-ångest jag haft som i skov tidigare är helt borta. Och jag har en helt annan dialog inom mig själv numera. Jag har inte längre några destruktiva tankar om mig själv och jag har fått en mer förståelse om vem jag är och har fått en acceptans. Jag duger!!! Det är 2 månader sen jag gjorde min läsning och rensning hos dig och det är så stor skillnad!! Tack snälla för att du hjälpte mig!! ❤️” 

/ Lotta E

“Det har gått några månader sedan min sittning med Annelie. Samtalet blev så djupt och intensivt att jag fortfarande känner mig överväldigad. Annelie träffade så mitt i prick. Den första januari hade jag lyckats läsa texten 21 ggr. Det känns som ett bra avstamp på nya året. Har också hittat den optimala ”rutinen” för att sova bra. Tack, tack, tack”  

/ Maud 78 år

“T A C K Annelie för sittningen vi hade tillsammans för ett par dagar sedan! ❤️ Svårt att förklara känslan nu efteråt men jag känner mig gladare och Annelie och Soulergy finns med mig hela dagarna i bakhuvudet. Annelies vägledning var så intressant och jag kände mig väldigt trygg hela tiden. Många riktiga “spot on” under samtalet. En tydlig förändring såhär efter ett par dagar är att jag sover mycket bättre och känner mig lugnare i sinnet. Tacksam för de verktyg jag fått som jag nu ska använda framöver. Jag vill VARMT rekommendera Annelie, Soulergy❤️” 

/ Paola

“Tack Annelie! Nu har det gått 22 dagar sedan min Soul Realignment och jag känner mig lättare i sinnet, gladare och mår riktigt bra. Många av mina tankar som flög omkring och stressade mig samt min oro har försvunnit och jag har sovit sååååå bra sista veckorna. Sen långsiktigt har det dragit igång många positiva tankar på hur jag ska tänka positivt, släppa gammalt och sånt jag inte vill göra så jag nu bara kan njuta av livet och lyssna på min intuition. Väldigt imponerad av dina skills! Så tacksam ✨?✨ ” 

/ Richard L

“En spännande och helt ny upplevelse som gav mig både ny kunskap och nya insikter. All information kändes sann och som den kom från mitt högre jag/själ genom Anneli till mitt fysiska jag i den här världen. Upplevelsen gav mig ännu mer tillit och trygghet till allt jag vet inom mig är sant. Stort tack till dig Anneli för att du delade med dig av din gåva ❤️” 

/ Anki

“Jag kan varmt rekommendera Annelie och Soul Realignment® hos Annelie.
Under min sittning fick jag ”ordning” på mig själv. Det var många pusselbitar som lades på rätt plats. Jag kände mig upplyft och komplett när jag var klar. På flera områden och på olika nivåer fick jag den klarhet jag länge har sökt. Jag har tagit till mig allt och bearbetat den information jag fick och nu en vecka senare känner jag mig hel och har en annan frid inom mig.”  

/ Karin

“Tack bästa Annelie för din underbara vägledning i mina starka sidor och mina svaga sidor, mycket visste jag medvetet eller undermedvetet men underbart att ‘få ord på det’! Så spännande att få reda på händelser i tidigare liv som format hur jag är idag och även få bortstädat av dig det som påverkar mig negativt idag! Spännande att höra vilka själar som hängt med mig länge men som var bra att du hjälpte till rätt ställe så de inte dränerar min energi. Tack bästa Annelie för denna Soul Realignment ?? nu har jag fått massa verktyg att leda mig framåt och nu ska jag jobba vidare 21 dagar framåt med det material jag fick från dig”

/ Terece

”Underbara du! Så glad och tacksam för idag, det var och känns fantastiskt! Du är ju verkligen grym!”

/ Kvinna 39 år

“Ett jättestort tack för din hjälp att komma upp till ytan igen.  Det var så spännande att höra allt!” 

/ Kvinna 79 år

“Nu 3 veckor efter min session så känner jag verkligen hur mycket har förändrats, jag uppmärksammar och ser saker på ett helt annat sätt. Insåg även idag att min sömn har förbättrats avsevärt jämfört mot senaste åren och jag sover numera hela nätterna igenom och känner mig utvilad. Tack!” 

/ Kvinna 52 år

“Annelie fick fram så mycket intressant och bra information och berättar allt på ett varmt och tydligt sätt så jag förstod. Så mycket som stämmer in och att jag nu vet mer vad jag ska fokusera eller ändra på. Annelie är fantastisk och så duktig! Tack!!” 

/ Robert 50 år

”Annelie är varm, omtänksam och kunnig, hon förmedlar allt på ett positivt och förklarande sätt och inger ett stort förtroende. ❤️” 

/ Kvinna 50 år

”Du är sjukt träffsäker!” 

/ Kvinna 41 år

”Wow, jag är så imponerad. Du är så kunnig, jag fattar inte hur du kan allt det här och du får fram så mycket saker. Tack!” 

/ Kvinna 69 år

”Hur står det till med din själ egentligen? Är det inte konstigt att det i vår kultur är legitimt att vara sjuk precis överallt men inte i själen? Det är ”hokuspokus”. Är man någorlunda grundad så vet man att energier och själen hör ihop. Fast för att inte låta för flummig så låter det bättre och snacka om att man har ”shysst flow” och ”skön känsla” på insidan. DET är energier. Bra sådana! Ibland känns dock allt bara precis fel. Livet över lag känns som att vada i sirap och inte en endaste skön energignutta verkar finnas över till just mig. Och begreppet ”flow” känns mer som ett hån och ”slow” beskriver bättre ens humör, motivation och eneginivårer, känns det igen? I dag vet vi så mycket mer – all utveckling går framåt. Saker som är helt naturligt i tex buddismen förlägger vi i Sverige med fördel istället på ”hokuspokus kontot”. Varför är vi så icke öppna egentligen? Rädsla om du frågar mig. Allt vi inte riktigt kan förklara som är nytt och känns ovant, det väljer vi raskt bort. Samtidigt som vi i tid och otid dunkar varandra i ryggen och säger ”lita på din magkänsla” – för mig blir allt det där lite dubbla budskap. Så när det blir obalans i själen och de där sjyssta energierna är som bortblåsta – vad gör man då? Äter bra, rör på sig och sover bra? Nog så viktigt ?? – men det vore väl väldigt konstigt om vi inte kunde göra mer när år 2022 snart är här? Vart kommer din själ i från? Vad och varför är den i ibland i obalans och hur får vi ordning på allt det där som bara ”liksom skaver lite på insidan, fast jag kan inte riktigt sätta fingret på det”. Det var min utgångspunkt när jag slog mig ner hos Annelie som för övrigt inte är ett dugg flummig. Snarare som en genomtrygg ek med stadiga rötter. I 3 1/2 timme pratade vi om resultatet av den genomlysning hon gjort av min själ 2 v innan. Det var SÅ spännande, hon kunde beskriva mig, mina bra och mindre bra sidor tydligt och framförallt fick jag konkret hjälp – bla så ska jag läsa en text ett tag framöver för att mina intentioner ska bli tydliga. Jag har hela sessionen inspelad – önskar att jag kunna dela den rakt av men det blir för långt. Det var bara så coolt. Och väldigt värdefullt för mig @soulergy.se” 

/ Charlotta Wågerth

Vill du också lämna feedback efter din läsning? Vad roligt, vad glad jag blir. Klicka in på den här länken: Feedback eller maila mig om du hellre vill det.e”

Energirensning hus:

 

” Hej Annelie, stort tack, jag känner såååå igen detta!! Oro och Beroende stämmer precis..!”  CB

***

” Jag hade försökt sälja en gård i Skåne utan att lyckas. Trots tre “klara” kunder som alla tre hoppade av. Efter Annelies husrensning tog det inte ens två veckor så var det sålt på riktigt! Så jag kan rekommendera det!”  Marcus

***

“Bästa Annelie rensade vårat älskade ställe ?. Här fanns en hel del att städa bort! Jag kände en omedelbar förändring då jag fick tillbaka lyckokänlan när jag gick ut genom dörren, har sedan vi flyttat hit känt den känslan men den har varit borta ett bra tag nu. Som Annelie sa, en jordbunden själ som hängde här i vårt trivsamma hus och tog energi från oss och den känslan jag alltid haft. I morse när jag klev ut för att ta en prommis med hunden var den lyckokänslan tillbaka ??. Tack Annelie ??”,  Terece

***

”Tack bästa du. Skönt du städat bort det som behövdes. Tack! Du har en behaglig, trovärdig och lugn röst att lyssna till” Kvinna 50 år

***

“Vilka gåvor du har! Jag är så imponerad och så roligt att du utvecklats så otroligt mycket!” Kvinna 69 år

***

”Det är verkligen så skönt att komma hem. Känns så bra här i huset ???, din rensning har verkligen fungerat!!! ” Anna

***

 

Jag jobbar med transformation av energier för utveckling och förändring inom dig själv.

Jag hjälper dig uppmärksamma
det du inte ser om dig själv.

KONTAKT

Vill du boka en Soul Realignment® läsning med mig?

Vad roligt. Varmt välkommen att höra av dig så återkopplar jag så går vi vidare därifrån.

mail annelie@soulergy.se

 

 

Jag finns fysiskt på Lidingö, Stockholm men det går utmärkt att vi kör på distans och telefon. Så var du än i världen befinner dig så välkomnar jag dig som klient.

Innehar F-skattesedel