Annelie Persson, Soulergy

Jag har alltid känt av andras energier men egentligen inte observerat att det är energier. Det har bara varit ett sätt för mig sen jag var liten att läsa av och känna in människor och situationer. Och använt det som en scanner i mitt arbetsliv för att känna in kunder men även relationer och händelser. Jag har alltid fått till mig information i flera år innan det sker och inte insett att det är energi mer än att jag lärt mig att jag alltid ska gå på min magkänsla och intuition. Känt att det är ett “knowing” inom mig själv som inte går att förklara. Det bara är.

För 5 år sen hände något inom mig. Jag började min spirituella resa 2017 och blev medveten om mitt uppvaknande och har helt förändrat mitt liv sen dess. Jag har nyfiket kastat mig in i att ta reda på vem jag egentligen är och hittat så mycket svar på vägen.

Jag har under tiden pratat med många och helt fantastiska mediala vägledare, de har alla hjälpt mig att uppmärksamma saker om mig själv som jag inte ser själv. De sår ett frö inom mig när vi pratar och sen har jag börjat observera mitt beteende, mina mönster, mina rädslor, saker som triggar mig och sen har jag en efter en släppt taget om mina mönster, begränsningar, beteenden, rädslor, blockeringar och fått så mycket insikter.

Lagt pusselbit efter pusselbit. Aha-moments, kunskaper, människor, händelser, upplevelser och synkroniciteter. Inget är en slump. Universum orkestrerar allt perfekt om man bara låter det som ska ske få ske.

Jag har hela tiden haft en känsla som att jag gjort det här förut i tidigare liv och varit medveten om att det är det här jag ska jobba med framöver. Att hjälpa andra förstå sig själva och vem de i själen är. Att förstå sin fulla potential.

När jag kom i kontakt med Soul Realignment® så insåg jag att det här är precis som en sammanfattning av allt jag har sökt på flera håll, här var allt samlat som ett kraftfullt redskap. Som utbildad Soul Realignment® Practitioner fullkomligen älskar jag det jag gör och hjälper mina klienter med.

Med ljus och kärlek,

Annelie, Soulergy
Certifierad Advanced Soul Realignment® Practitioner

 

Annelie Persson, Soulergy
Annelie Persson, Soulergy
Annelie Persson, Soulergy

KONTAKT

Vill du boka en Soul Realignment® läsning med mig?

Vad roligt. Varmt välkommen att höra av dig så återkopplar jag så går vi vidare därifrån.

mail annelie@soulergy.se

 

 

Jag finns fysiskt på Lidingö, Stockholm och Palma Mallorca, Spanien men det går utmärkt att vi kör på distans och telefon. Så var du än i världen befinner dig så välkomnar jag dig som klient.

Innehar F-skattesedel