MANIFESTERA MERA – LIKE A PRO!

Med hjälp av ditt eget unika recept så får du reda på hur just du manifesterar in en ny verklighet i ditt liv

MANIFESTING BLUEPRINT 2900 KR

 

Jag tar fram ditt recept på hur just du manifesterar in en annan omständighet.

Vill du ha ett nytt jobb, vill du ha högre lön, en kärlekspartner, flytta någonstans, eller kraft att ta dig ur en situation där du är just nu.

Jag hjälper dig att ta fram din egen vägkarta på hur just du skapar din verklighet på ett medvetet sätt.

Vi skapar vår egen verklighet. Det vi skickar ut energimässigt det är det som vi attraherar in. För att den här nya händelsen ska kunna hända så behöver du skifta din egen vibration – för annars kommer du fortsätta attrahera in det som du alltid attraherar in.

Vi har 7 st olika “värden” inom oss och allas är olika, här får du reda på exakt vilka du har och hur du gör för att förändra din energivibration från A till B så händelsen kan hända. Det här receptet använder du dig av så fort du ska manifestera in en större ny händelse i ditt liv, men det hjälper dig även att förstå hur manifestering fungerar och man släpper in sitt överflöd.

Du behöver ha gjort en Soul Realignment själsläsning först så jag vet vilket energicenter och själsursprung du är.

Personlig session och den tar ca 2 h.

Pris 2900 inkl moms

 

WORKSHOP:  Jag kommer även ha Workshops i Manifesting Blueprint över en lördag eller söndag inom de närmsta månaderna. Är du intresserad av det så hör av dig.

Alla priser inklusive moms. Betalning med Swish (privatpersoner), BG-inbetalning i förskott (privatpersoner) eller Faktura 10 dagar (till företag). Ingen ångerrätt eller återbetalning när läsningen är gjord. 

 

 

 OMDÖME / FEEDBACK FRÅN KLIENTER

”Sedan jag bokade en soul realignment–läsning hos Annelie i april så har mitt liv totalt transformerats till det bättre. Jag sade exempelvis upp mig från en tjänst där jag inte trivdes och manifesterade istället in ett nytt jobb som ligger mer i linje med min själ. Och dessutom så ökade jag därmed min inkomst med 37,5%. Detta skedde någon månad efter att jag hade gjort en manifesting blueprint-läsning hos Annelie med fokus på just detta. Jag har även gjort ett antal andra rensningar av blockeringar inom olika livsområden och när jag tittar tillbaka på dokumentationerna så kan jag se att många av problemen som jag upplevde vid de tidpunkterna inte existerar längre eller så har det skett tydliga förbättringar. Jag är överlag på en bättre plats både själsligt och kroppsligt idag och i takt med att blockeringarna har släppt så har massor av nya möjligheter i den fysiska världen på olika livsområden uppdagats för mig. Jag kan därmed varmt rekommendera Annelies läsningar och rensningar. Tack, tack, tack. :)”

/ Elin

Soul Realignment, Manifesting Blueprint, Livssituationsläsning + flera 30 min rensningar

Betyg: 5

“Tyckte Manifesting Blueprint var lite svårt att greppa till en början, men nu när jag börjat förstå är det en helt fantastisk karta och verktyg att ha med sig resten av livet, så fort man vill förändra/förflytta sig i livet och manifestera in något nytt! Gjorde även en uppföljning, och då klarnade det ytterligare när man kan lägga ihop sina handlingar med nya läget.

Som vanligt händer det också massa “hjälpsamma” saker i livet, en push framåt, så fort det närmar sig tiden med Annelie. Alltid lika spännande, utvecklande och fantastisk! Så glad att jag hittat Annelie!”

/ Sandra

Jag har gjort soul realignment, både privat och för företaget, samt manifesting blueprint. Jag är verkligen glad att jag gjorde detta, jag känner att jag äntligen fått vetskap om mig själv som kommer att leda till precis rätt händelser för just mig.

Annelie är oerhört duktig och jag känner stort förtroende för henne. Jag kommer att komma tillbaka för att göra uppföljning, då jag verkligen känner att hennes sessioner gjort positiv skillnad för mig.

Anja

BOKA LÄSNING: Manifesting blueprint

KONTAKT

Vill du boka en Soul Realignment® läsning med mig?

Vad roligt. Varmt välkommen att höra av dig så återkopplar jag så går vi vidare därifrån.

mail annelie@soulergy.se

 

 

Jag finns fysiskt på Lidingö, Stockholm men det går utmärkt att vi kör på distans och telefon. Så var du än i världen befinner dig så välkomnar jag dig som klient.

Innehar F-skattesedel