UPPFÖLJNING MANIFESTING BLUEPRINT ELLER SOUL REALIGNMENT FÖR FÖRETAG

För att känna att man är på rätt väg, stämma av
förändringar eller få hjälp att komma i linje.

 UPPFÖLJNINGSSAMTAL 

UPPFÖLJNING Manifesting Blueprint eller Soul Realignment för Business

Vill du följa upp dina resultat efter det gått några veckor eller månader in i din process?

Eftersom du håller på att skifta i vibration så måste en del saker i ditt liv ramla bort annars kan du inte förflytta dig från en plats till en annan plats rent vibrationsmässigt, det är helt omöjligt. Vi pratar om detta i vårt första samtal, så gå gärna tillbaka och lyssna igen.

Under processen för att nå din intention så skriver du ner saker du förändrat och tagit nya fysiska val mot din intention samt resultatet.

Upplever du att du blir hindrad och att saker inte går lika lätt längre? Bra. Det kan vara att det faktiskt inte är rätt för dig att du gör det och det visar sig som brist om och om igen, men att du hört att man ”borde” göra så eller ”alla andra” gör så och du går kvar i gamla fotspår som inte tjänar dig. Du är inte alla andra. Du är unik och din process är unik. Går det inte lätt – då är du inte i ditt överflöd.

24 timmar innan vårt samtal mailar du mig en lista på saker som hänt under denna process och även var du stött på problem.

Utifrån den listan kikar jag energimässigt på om det som har hänt är för att det ska ramla bort eller för att du har attraherat in det av rätt orsak eller fel orsak.

Jag mäter även var du står nu och hur dina värden ser ut nu

Lyssna gärna på vårt förra samtal igen innan vår nya uppföljning. Du kommer höra nya saker varje gång och få nya insikter.

Uppföljning 1 tim 2500 kr

Alla priser inklusive moms. Betalning med Swish eller Faktura 10 dagar. Ingen ångerrätt eller återbetalning när läsningen är påbörjad. 

 

 

BOKA LÄSNING:

KONTAKT

Vill du boka en Soul Realignment® läsning med mig?

Vad roligt. Varmt välkommen att höra av dig så återkopplar jag så går vi vidare därifrån.

mail anneli@soulergy.se

 

 

Jag finns fysiskt på Lidingö, Stockholm men det går utmärkt att vi kör på distans och telefon. Så var du än i världen befinner dig så välkomnar jag dig som klient.

Innehar F-skattesedel