RENSNING 30 MIN

En kraftfull rensning om du känner att du sitter fast eller behöver se roten av ett beteende. 

30 MIN RENSNING AV BLOCKERINGAR

 

Du behöver ha gjort en Soul Realignment själsläsning hos mig tidigare, eftersom vi utgår från dina själsuppgifter och energier.

Endast en händelse eller fråga och känner du dig osäker på hur vi gör det bäst så är det ingen fara, vi mailar innan och stämmer av.

Har du ett problem du sitter fast i? Eller har du funderingar på vad det är som stoppar dig just nu? Vad hindrar dig på jobbet? Varför är du så trött och kraftlös? Varför har du svårt att säga nej? Varför anpassar du ihjäl dig till alla andra hela tiden? … är några exempel, men din fråga kan såklart vara vad som helst.

På 30 minuter hinner vi med en mindre rensning av blockeringar men ändå kraftfull. Men som sagt endast en händelse eller fråga du har som vi kan djupdyka ner i. (Har du många frågor så är en Livsituationsläsning på 2 h bäst)

30 min 1200 kr inkl moms

Boka tid genom att maila mig på annelie@soulergy.se, fylla i formuläret nedan eller boka på boka direkt

Alla priser inklusive moms. Betalning med Swish (privatpersoner), BG-inbetalning i förskott (privatpersoner) eller Faktura 10 dagar (till företag). Ingen ångerrätt eller återbetalning när läsningen är gjord. 

 

 

OMDÖME OM DENNA RENSNING:

“Jag gjorde en 30 min rensning, då jag kände att jag satt fast i känslor som gjorde mig ledsen och vilse. Ännu en gång fascineras jag över vad Annelie kan se och vilka aha upplevelser av det hon berättar ger. Jag är så tacksam över Annelie för det hon hjälper mig med. Annelie är en mjuk och fin själ som ger ett sånt fint bemötande. Hoppas att många fler hittar till henne. Tack tack tack!”

/ Gabrielle H

Betyg: 5

Tack Annelie för din hjälp med att få mig att förstå mina mönster/beteenden.

Det har hjälpt mig så mycket med min resa med mig själv.

Du är så duktig/behaglig och generös med dig själv.

Ser fram mot flera samtal med dig!

/ Anki

Betyg: 5

Alltid lika träffsäker, specifik och rensar på djupet!

/ Sandra

Tack snälla 

Känner mig helt slut. Blev känslomässigt jobbigt men skööönt!!!

Nu skall jag vila och låta allt ramla ner. 

Tack än en gång!!

Du är duktig❤️

/ A

”Sedan jag bokade en Soul Realignment–läsning hos Annelie i april så har mitt liv totalt transformerats till det bättre. Jag sade exempelvis upp mig från en tjänst där jag inte trivdes och manifesterade istället in ett nytt jobb som ligger mer i linje med min själ. Och dessutom så ökade jag därmed min inkomst med 37,5%. Detta skedde någon månad efter att jag hade gjort en manifesting blueprint-läsning hos Annelie med fokus på just detta. Jag har även gjort ett antal andra rensningar av blockeringar inom olika livsområden och när jag tittar tillbaka på dokumentationerna så kan jag se att många av problemen som jag upplevde vid de tidpunkterna inte existerar längre eller så har det skett tydliga förbättringar. Jag är överlag på en bättre plats både själsligt och kroppsligt idag och i takt med att blockeringarna har släppt så har massor av nya möjligheter i den fysiska världen på olika livsområden uppdagats för mig. Jag kan därmed varmt rekommendera Annelies läsningar och rensningar. Tack, tack, tack. 🙂 “

/ Elin

Soul Realignment, Manifesting Blueprint, Livssituationsläsning + flera löpande 30 min rensningar var 14e dag några månader

BOKA LÄSNING: 30 min rensning

KONTAKT

Vill du boka en Soul Realignment® läsning med mig?

Vad roligt. Varmt välkommen att höra av dig så återkopplar jag så går vi vidare därifrån.

mail annelie@soulergy.se

 

 

Jag finns fysiskt på Lidingö, Stockholm men det går utmärkt att vi kör på distans och telefon. Så var du än i världen befinner dig så välkomnar jag dig som klient.

Innehar F-skattesedel