SOUL REALIGNMENT® LÄSNING

Vem du är i själen, vilken energi du är skapt av, dina gudomliga gåvor
men även blockeringar och begränsningar som påverkar dig idag.

 

SOUL REALIGNMENT® 3900 kr

 

Jag tittar på vem du är i själen, vilken energi du är skapt av, dina gudomliga gåvor men även blockeringar och begränsningar pga tidigare val du gjort både i det här livet och tidigare liv som påverkar dig idag och följer med som mönster och hindrar dig från att nå dina drömmar och leva fullt ut i din sanning.

Du kommer få veta hur och när dessa blockeringar har skapats och vad du kan göra för att uppleva mer av dig och skapa mer positiva resultat.

Jag hjälper dig uppmärksamma saker om dig själv du inte ser själv, som din själ är redo att arbeta med för att släppa taget om.

Jag hjälper dig rensa blockeringarna och hjälper dig se vilka nya val du kan göra. I mitt förarbete påbörjar jag en initial rensning av blockeringar och begränsningar i ditt själsregister. Efter vår session får du en 21 dagars lång men enkel “hemläxa” som ger dig möjlighet till en fullständig energibalansering och utrensning av tidigare negativa blockeringar och begränsningar.

Vid bokning av Soul Realignment® läsning ingår mitt förarbete och en telefonsession med presentation av din själsläsning och du får dessutom en inspelning av samtalet som skickas till dig efteråt, så att du kan lyssna på samtalet igen. Du behöver inte ta anteckningar under samtalet om du inte vill utan kan därmed koncentrera dig helt på oss.

Vid din bokning återkopplar jag till dig. Jag behöver vissa uppgifter om dig (namn, födelsedatum, ort) för att kunna påbörja arbetet och hämta information i Akashakrönikan. (Akashakrönikan är som en energimässig informationsportal, ett så kallat själsregister).

Avbokning möjligt 24 tim efter bokning men efter det är det inte avbokningsbart. Då har jag satt igång med att jobba med dig energimässigt och ett förarbete på några timmar. Inom någon dag hör jag av mig och vi bokar en samtalstid per telefon som tar ca 2 h.

Har du tidigare gjort en Soul Realignment® hos någon annan så ska inte någon ny göras men däremot kan vi titta på om nya blockeringar har tillkommit.

Pris 3 900 kr.

 

Alla priser inklusive moms. Betalning med Swish (privatpersoner), BG-inbetalning i förskott (privatpersoner) eller Faktura 10 dagar (till företag). Ingen ångerrätt eller återbetalning när läsningen är gjord. 

 

 

BOKA LÄSNING:

KONTAKT

Vill du boka en Soul Realignment® läsning med mig?

Vad roligt. Varmt välkommen att höra av dig så återkopplar jag så går vi vidare därifrån.

mail annelie@soulergy.se

 

 

Jag finns fysiskt på Lidingö, Stockholm men det går utmärkt att vi kör på distans och telefon. Så var du än i världen befinner dig så välkomnar jag dig som klient.

Innehar F-skattesedel