Vill du också veta vem du är på själsnivå? Så spännande och sån power att få reda på sitt blueprint. Ditt själsliga ursprung, gåvorna du har och allt unikt som bara du är. Ofta är man omedveten om dessa, i stort sett alla är det, eller så förstår man inte att det är ens gåvor så jag hjälper dig se dem från ett annat perspektiv. Ofta infaller ett gäng aha-insikter på saker du gör och ger dig en förståelse på en helt ny själslig nivå. Vilken energi du är skapt av, vad som finns i den energi som du har som skapar överflöd för dig. Och vad skapar brist för dig och om du hamnar i brist, varför ger det obalans och hur du kan ta dig ur det för att få din själ i linje igen, skapa överflöd.

Jag rensar även blockeringar du har som hämmar dig och negativa energier i mitt förarbete och under sessionen pratar vi såklart även om dem så du får förståelse för hur de visat sig som upprepade mönster i ditt liv. Du blir medveten om dem & kan därmed förändra dig på ett nytt sätt efter rensningen.

Det och mycket mycket annat pratar jag om i en one-to-one session, med fokus bara på dig.

En Soul Realignment session tar ca 2-3 h och går lika bra på telefon som att ses fysiskt på Lidingö hos mig. Allt är energier så vi behöver inte ses, så distans går utmärkt!

Soul Realignment Själsläsning kostar 3900 kr och går att boka via länken här eller via mail annelie@soulergy.se 🌼🟣