LEVER DU I LINJE MED DEN DU ÄR?

Med hjälp av att läsa av dina värden i dina energicenter i 3e, 4e och 5e dimensionen så kan vi snabbt se var du INTE är i linje och hur du kan justera det

 SJÄLENS ENERGIMATRIX 1200 KR

 

Det finns 8 olika energicenter och vi har av alla 8 inom oss. Ett utav dem är vårt primära och den vi är och där har vi våra gåvor. Vilket det är, som är det starkaste inom dig, det pratar vi om i första Soul Realignment själsläsningen.

De övriga 7 energicentrerna har vi fördelade på resterande ca 50-60%, det innebär att du kan ha allt från 30% som då är en ganska stark aspekt av dig och ända ner till 1%. Vi måste ha minst 1% av alla för annars kan vi inte förstå andra människor som har det energicentret.

I en sån här mätning så får du reda på hur du är energimässigt uppbyggd och vi mäter hur du ligger till både i den 4e dimensionen (mentala dimensionen) och den 3e dimensionen (den fysiska, görandet).

Värdena på 5D är den du i själen är och så du är skapt, din unika design. Ditt blueprint, din originalritning. Det skiftar aldrig.

Men värdena i 4D och 3D de mäter jag och vi pratar om var du är ur spår och negligerar eller fokuserar på tok för mycket. Båda dessa felställningarna skickar så klart ut fel frekvens och du attraherar in utifrån det, och det får inte dig att vara i linje med den du är.

Bäst är att göra dessa mätningar löpande tex 1 ggn/månad, när du känner att du arbetar mycket med dig själv och förändrar. Då har du ett mätbart verktyg och faktiskt kan se att det du förändrat gett resultat. Jag rekommenderar att boka upp 3 sessioner under 3 eller 6 månader så vi kan följa dina resultat.

Men allt börjar med den första sessionen, så boka in en tid så kör vi första sessionen och efter det bestämmer du om du vill fortsätta och boka in fler tider, men jag är helt säker på att du kommer älska den här sessionen! 

Du behöver ha gjort en Soul Realignment själsläsning hos mig tidigare.

1 session tar ca 1 h och du är med när jag tar fram mätningarna. Går lika bra på telefon som här hos mig fysiskt.

Pris 1200 kr inkl moms / session.

 

Alla priser inklusive moms. Betalning med Swish (privatpersoner), BG-inbetalning i förskott (privatpersoner) eller Faktura 10 dagar (till företag). Ingen ångerrätt eller återbetalning när läsningen är gjord. 

 

 

“OMDÖME & FEEDBACK:

WOW!! Vilket kraftfullt mätverktyg!! Jag har gjort den här några gånger under 1 års tid men först nu så ramlar pusselbitar ner hur kraftfull den är.  

Jag ser skillnaden på mätningen för 1 månad sen!! Jag börjar gråta hejdlöst för jag SER och jag FÖRSTÅR att allt jag förändrat faktiskt är på riktigt. Många stunder så har jag inte riktigt sett det men nu SER jag verkligen att allt har gett resultat!!

WOW säger jag bara!! Wow wow wow!!

/ Annelie

 

 

Det här var så tydligt och talande, ett perfekt komplement till den långa själsläsningen. Som att man kan plocka fram vad som är aktuellt att arbeta med just nu. Fantastiskt att man den kan göra det regelbundet och se hur det skiftar och hur olika obalanser behöver bli synliga för att sedan skapa balans

/ Anna-Maria

 

Wow! Vilket otroligt effektivt sätt att navigera sig själv och konkretisera var fokus behöver ligga och vilka justeringar som behöver göras för att vara ännu mer i linje. Ett fantastiskt underlag och mätverktyg för att kunna leda mig själv i den riktning jag vill och ta action för det som stämmer mest överens med vad som är sant för mig. Att se de olika energicenterna och dess fördelning skapar ytterligare förståelse för vem jag är och kunna se mina mönster och missanpassningar tydligare. Ser fram emot att följa upp detta med jämna mellanrum. Så kraftfullt!

/ Petra Johansson

BOKA LÄSNING: Själens Energimatrix

KONTAKT

Vill du boka en Soul Realignment® läsning med mig?

Vad roligt. Varmt välkommen att höra av dig så återkopplar jag så går vi vidare därifrån.

mail annelie@soulergy.se

 

 

Jag finns fysiskt på Lidingö, Stockholm men det går utmärkt att vi kör på distans och telefon. Så var du än i världen befinner dig så välkomnar jag dig som klient.

Innehar F-skattesedel