MENTORSAMTAL

För att känna att man är på rätt väg, stämma av
förändringar eller få hjälp att komma i linje.

MENTORSAMTAL 1.200 kr

Du får rådgivning i det du behöver och jag utgår alltid från dina själsenergier och vem du i själen är (energicenter, själsgrupp mm) och kan verkligen guida dig i ditt rätta jag, så du kan göra det som är i linje för dig.

Här kan vi gå ner på djupet och pinpointa ett ämne eller en intention till något du vill göra. Få rådgivning i  yrkesval, relationer, om man känner sig vilsen och vill veta ännu mer om sig själv, om man känner sig blockerad och sitter fast.

Jag läser av dina energier och även de energierna du har runt dig. Det som kommer till mig och det som behöver komma fram. Helt enkelt det som behövs för stunden och hjälper dig. Så ingen session är den andra lik och den skräddarsys för dig.

Jag jobbar med healing där det behövs, känner av var du sitter fast och lossar på det om det finns behov. Du som har varit hos mig tidigare känner igen hur jag jobbar och där jag hela tiden healar och känner av medans vi pratar, hur min kropp kommunicerar var healing och förändring i energierna pågår för stunden för att hjälpa dig släppa på gammalt. Ofta känner du av det samtidigt som jag.

Jag använder även de förmågor jag behöver för stunden just med dig, det kan vara att ta hjälp utifrån tarotkorten i vissa frågor. Kanske kommer det in budskap från nära och kära på andra sidan som vill vara med och guida dig.

Kanske behövs du rensas mer isåfall gör jag en rensning av blockeringar. Det finns alltid fler blockeringar precis som det finns fler lager på löken. Ju mer du jobbar med dig själv ju djupare kommer du ner och fler lager kan skalas bort av sånt som inte är du. Övertygelser eller blockeringar som hindrar dig att vara i din sanning.

Samtalet sker på distans eller här fysiskt hos mig på Lidingö. Allt är energier så distans går precis lika bra. Telefon, messengervideo, facetime, zoom – det som passar dig bäst.

Jag spelar in vårt samtal och du får en ljudfil till dig efter samtalet så du kan lyssna på den fler gånger.

Du behöver ha gjort Soul Realignment själsläsning innan då jag utgår från den informationen.

1200 kr/timme.

Jag tror att 1 timme räcker första gången.
Du väljer om du vill ha det en gång eller upprepade tillfällen efter första samtalet.
Det beror lite på hur snabb progress du vill ha och vilka val du själv tar där emellan.
Jag har haft klienter som har haft ett samtal varje vecka, varannan vecka och en del en gång i månaden, andra bokar fler när de känner att ”nu” är det dags.

Så vi skräddarsyr det efter dig.

Alla priser inklusive moms. Betalning med Swish eller Faktura 10 dagar. Ingen ångerrätt eller återbetalning när läsningen är påbörjad. 

 OMDÖME / FEEDBACK FRÅN KLIENTER

Jag kände att jag behövde få en klarare och renare linje utan en massa störningsmoment som distraherade och gjorde mig osäker. Annelie och jag bokade in ett mentorssamtal på en timme.

Det känns så skönt och befriande efter vårt samtal, man ser allt så klart och tydligt, blockeringarna som man bär på distraherar och stoppar ens naturliga flow.

Annelie är otroligt duktig på att guida, det känns tryggt, kärleksfullt och förvånansvärt lätt.

Charlotta Slättarps Gård

“Fantastiskt samtal som gav guiding och inriktning på min situation. Rekommenderas varmt!”

Carola

BOKA LÄSNING:

KONTAKT

Vill du boka en Soul Realignment® läsning med mig?

Vad roligt. Varmt välkommen att höra av dig så återkopplar jag så går vi vidare därifrån.

mail anneli@soulergy.se

 

 

Jag finns fysiskt på Lidingö, Stockholm men det går utmärkt att vi kör på distans och telefon. Så var du än i världen befinner dig så välkomnar jag dig som klient.

Innehar F-skattesedel