SOUL REALIGNMENT® JAG LÄSER AV DITT FÖRETAG

Jag läser av energierna i ditt företag och ser var det är stopp någonstans i flödet.
En djupgående analys som ger dig verktyg att öppna upp för överflödet. 

SOUL REALIGNMENT® FÖR DITT FÖRETAG. BUSINESS OCH EKONOMISKT ÖVERFLÖD 6.500 kr

 

Soul Realignment för företag – SR for business and financial abundance

Energianalys av ditt företag!  

Låt ditt företag spegla din energi och den unika gudomliga varelsen som du är – och du öppnar upp överflödet i din business.

Jag läser av energierna i ditt företag och ser var det är stopp någonstans i flödet. Är det hos dig, kunderna, anställda, samarbetspartners, marknadsföringen, produkterna, tjänsterna, systemen, priset? Jag kikar på alla delar och vi kommer fram till actions där det behövs förändras för att öppna upp flödet. Det här är en djupgående analys som ser bortom det du själv kan se. Jag går in på energinivå och även läser av hur världen uppfattar ditt företag och om det ligger i linje med det som du själv vill sända ut.

För att det ska bli ett överflöd i företaget så måste energierna kunna passera igenom alla delar, är det stopp någonstans så blir det brist och man attraherar in mer brist.

Det är även lätt att vi gör satsningar eller jobbar i modeller utifrån något man tror man ska göra för att det är så ”alla andra gör” eller för att det är så man ”ska göra”. Precis som vi själar alla är olika och unika så är alla företag lika olika och unika. Det går inte att göra som någon annan, för DU är inte som någon annan.

Om du har fel energier i företaget så blir det väldigt mixade energier du skickar ut och då attraherar du in precis det resultatet, förvirrat, inte konsekvent och får även känna på brist lättare. Det blir stundtals väldigt kämpigt.

Känner du dig lite vilsen och inte vet vilken väg du ska ta? Att du inte når din fulla potential? Är du osäker på en satsning du vill göra, eller är du osäker på om den du tänker anställa är den rätta?

Ska du starta en business och vill veta om det är rätt, då är även denna läsning den rätta. Jag går igenom din intention, läser av energier och vilka möjligheter det finns att lyckas. Det kan spara dig massor av tid och framförallt pengar genom att justera energierna redan innan du börjar.

Boka en energianalys av ditt företag så ser vi till att ditt företag matchar med din energi och din intention vart du vill ta företaget. Jag hjälper dig skapa överflöd!

Du behöver ha gjort en personlig Soul Reaglignment först då vi utgår från dina energicenter och unika själsaspekter alternativt är att vi gör den samtidigt och lägger den som i två olika steg.

Pris 6.500 kr inkl moms (5.200 kr ex moms)

 

 

Har du anställda så kan vi även titta på och göra en Soul Realignment för dem, så både de vet vem de i själen är och att du som ledare kan låta dem få vara i sitt flöde på jobbet och få utföra det som de är bäst på och får skina på jobbet. Det får även företaget att skina. Är alla på rätt plats och gör det de är på själsnivå så kan inte annat än överflöd komma.

Vill du lägga till Soul Realignment själsläsningar på anställda
4.900 kr inkl moms/pers (3920 kr exmoms)

 

 

Alla priser inklusive moms. Betalning med Swish (privatpersoner), BG-inbetalning i förskott (privatpersoner) eller Faktura 10 dagar (till företag). Ingen ångerrätt eller återbetalning när läsningen är gjord. 

OMDÖME / FEEDBACK FRÅN KLIENTER

Annelie hjälpte mig att strukturera upp en affärsplan genom att se om jag är konsekvent med vad jag vill och hur jag riktar min energi. Hon såg flera saker som gjorde att jag inte når mina mål och vi gick grundligt igenom vad jag behöver göra.

Redan dagen efter började det hända grejer!

Annelie är ett superproffs och hennes erfarenhet som framgångsrik affärskvinna samt förmågan att läsa av energier gör att jag verkligen kan rekommendera henne!

Anna Sunneborn.

Föreläsare, inspiratör och entreprenör

Jag är helt tagen! Läsningen med Annelie har förändrat så många aspekter och utfallet i mitt företagande och liv. Så många timmar jag tidigare lagt på projektplanering, strategi och affärsplaner och i detta blir allt logiskt, tydligt och så starkt, samt sätter action för det fortsatta arbetet. Ett otroligt tillfredställande och expansivt sätt att forma sin business och sitt liv på.

/ Petra Johansson

Föreläsare och coach

Jag har gjort soul realignment, både privat och för företaget, samt manifesting blueprint. Jag är verkligen glad att jag gjorde detta, jag känner att jag äntligen fått vetskap om mig själv som kommer att leda till precis rätt händelser för just mig.

Annelie är oerhört duktig och jag känner stort förtroende för henne. Jag kommer att komma tillbaka för att göra uppföljning, då jag verkligen känner att hennes sessioner gjort positiv skillnad för mig.

Anja

BOKA LÄSNING: SR för företag

KONTAKT

Vill du boka en Soul Realignment® läsning med mig?

Vad roligt. Varmt välkommen att höra av dig så återkopplar jag så går vi vidare därifrån.

mail annelie@soulergy.se

 

 

Jag finns fysiskt på Lidingö, Stockholm men det går utmärkt att vi kör på distans och telefon. Så var du än i världen befinner dig så välkomnar jag dig som klient.

Innehar F-skattesedel