LIVSTEMAN – PRIMÄRT & SEKUNDÄRA

 Att veta sitt livstema hjälper en att förstå varför problem och hinder dyker upp, för att man behöver öva på en viss energi för att få bort gamla mönster och beteenden.

LIVSTEMA 900 KR

 

I första läsningen vi gör så får du reda på ditt livstema. Ett livstema är en energi som du använder som ett extra redskap eller verktyg för att öva på att uttrycka dig själv i vardagen för att lättare komma in i din själs linje, i din sanning och ditt överflöd. Så det är lite som en “fast forward”.

Vår själ inkarneras in i detta liv med blockeringar och karmamönster som vi tidigare skapat genom  val vi gjort tidigare i detta livet eller tidigare liv. Därför finns det en stor risk att vi fortsätter göra samma typ av negativa val även i fortsättningen. Här kommer vårt livstema in och kan hjälpa till så du lättare. 

För att ge ett exempel, mitt livstema är Ärlighet och när jag har börjat öva på att vara mer ärlig i situationer där jag känt jag inte varit ärlig tidigare, dvs jag tidigare har blivit tystad och inte trott att det jag har att säga är viktigt nog. Med hjälp av att jag nu vågar vara ärlig så står jag upp för mig själv, jag vågar säga saker, jag vågar göra min röst hörd. Mitt lifehack och mantra numera är att jag vet att jag kan inte ansvara för vad andra faktiskt hör när jag berättar något och att det ligger isåfall hos dem om de triggas. Många pusselbitar och i varje liten handling så är jag såklart mer sann mot mig själv, och andra. Då får jag även ärlighet och sanning tillbaka från andra. Ju mer jag övat under det här senaste året ju mer hamnar jag i linje med min själ, så livstemat är verkligen ett kraftfullt verktyg som hjälper en att skifta energivibration.

Det är helt enkelt teman som du behöver utforska lite extra baserat på val från tidigare.

I livstema-läsningen som är en fördjupning av ditt livstema så tar jag fram även de sekundära livsteman du har. De sekundära (3-6 st) kompletterar ditt primära livstema genom olika perspektiv. Och med hjälp av dem så kan vi få fram vilka energier du kan hjälpa till med för att lättare kommer in i ditt primära livstema och även din själs väg. Dels går vi igenom både det primära livstemat  och de sekundära livsteman. Vi gör en tillbakablick på senaste tiden och ser hur livstema-energin har varit närvarande i ditt liv sen första sessionen, vi pratar och vrider och vänder på de primära för att hitta hur du kan navigera i rätt riktning med hjälp av handlingar och nya val du kan göra för att lättare hamna i det.

Du behöver ha gjort en Soul Realignment själsläsning först så jag vet vilket energicenter och själsursprung du är.

Personlig session och den tar ca 1 h. Du får underlag med dina primära och sekundära livsteman via mail före sessionen så du kan följa med enkelt i samtalet. Efter samtalet får du inspelningen så du kan lyssna på den när du vill.

Pris 900 inkl moms

 

 

Alla priser inklusive moms. Betalning med Swish (privatpersoner), BG-inbetalning i förskott (privatpersoner) eller Faktura 10 dagar (till företag). Ingen ångerrätt eller återbetalning när läsningen är gjord. 

 

 

BOKA LÄSNING: Livstema

KONTAKT

Vill du boka en Soul Realignment® läsning med mig?

Vad roligt. Varmt välkommen att höra av dig så återkopplar jag så går vi vidare därifrån.

mail annelie@soulergy.se

 

 

Jag finns fysiskt på Lidingö, Stockholm men det går utmärkt att vi kör på distans och telefon. Så var du än i världen befinner dig så välkomnar jag dig som klient.

Innehar F-skattesedel