Förra helgen var jag på healing hos Anki Eckerman. Jag vill så gärna rekommendera henne för jag tror inte hon förstår hur fantastiskt duktig hon är!!

Det är 4e eller 5e gången jag är hos henne. Och jag märker hur otroligt mycket hon har utvecklats under det här året sen jag började gå hos henne.

Medans hon healar så kanaliserar hon hem budskap och de är alltid så spot on. Hon förmedlar allt hon får till sig. Även om HON inte förstår det hon får fram, men varje litet ord hon förmedlar slår an inom mig och jag vet exakt vad hon menar. Den här gången berättade hon saker för mig som hon omöjligt kunde veta. När jag ligger där på bänken så tåras ögonen, jag känner hur jag ler stort inombords och hela hjärtchakrat spricker upp av lycka, själen får släppa taget och egot som ibland behöver en förklaring får sitt och man känner man blir buren in i något nytt och fint. Mycket saker som jag jobbat med själsligt i mitt inre senaste veckorna och hon kunde se hur allt jag gjort verkligen hade påverkat mig positivt och allt hon beskrev var på ett plan där jag fick bekräftelse från universum att ”jag är klar” med den biten. Det var så vackert och så starkt, vi blev båda oerhört tagna. Plus en del budskap från min barndom som ligger under ytan och bubblar, nu redo att komma fram så jag kan släppa taget om dem. Också något hon omöjligt kunde veta att jag var där och med vad i min process.

Alla sessioner är såklart olika men de är alltid så spot on och hon förmedlar budskap på ett väldigt fint, harmoniskt och healande sätt.

Du är fantastisk Anki! Tack tack tack

Anki Eckerman @ankismile