Jag träffade Felicia på mässan Harmoni Expo i höstas. Hon kom in i min och Tanja Dyredands monter för att checka in innan hon skulle upp på scen och föreläsa. Men hon var några timmar tidig, och helt plötsligt så hade nästan 5 timmar gått och vi hade pratat om typ allt. Vi kände båda att det var något mellan oss. Vi bestämde att jag skulle göra en läsning på henne. Jag gjorde det inom några dagar efter mässan och på något sätt så dröjde det länge, väldigt länge, innan vi hade själva sessionen. Faktiskt så långt som 7 månader senare.

Och sessionen hade vi här hos mig nu för två veckor sen. Jag rensade dock henne och hennes negativa mönster redan för 7 månader sen och jag kände mig väldigt ivrig att berätta vad det var jag rensat och sen även få höra hur hon hade påverkats under den här tiden till det bättre. Sååå intressant att höra!

Och jag längtade även att få dela informationen med henne om vem hon i själen är, vilken energi och vilken själsgrupp. Självklart är vi från samma ställe, Plejaderna, så det var därför vi reagerade så starkt. Det finns oftast en själslig förklaring.

Medans vi satt på sessionen hemma hos mig så kom det fram mer och mer att hon börjat satsa ännu mer på sitt fotograferande.

Är det något jag behöver pronto så är det foton till hemsidan, sociala medier och porträttbild till ett reportage som kommer i en tidning nu i augusti.

Ny hemsida, nytt företag och nytt jag. Då är det verkligen viktigt att ta nya bilder med rätt energi så man inte för in det gamla i det nya. Annars blir det helt fel energivibration och man attraherar in fel energier mot den man är idag.

Jag beställde en fotosession och vi bokade in en två veckor senare och igår var det dags för den. Jag var jättenervös dagen innan. Herregud, vad ska jag ha på mig. Hur ska jag ha håret, hur ska jag sminka mig, vad ska jag göra på bilderna. Felicia svarade:

“Du ska bara vara du. Sminka och fixa dig som du brukar och är bekväm med. Tänk lite detaljer med rekvisita osv men vi fotar dig hemma vid bordet där du brukar ta emot kunder. Så skapar vi på plats”

Alltså Felicia! Tack för den påminnelsen.

Ja herregud varför ska jag försöka vara någon jag inte är!

Jag vet också att för mig är det viktigt att vara unik. Att vara olik. Sticka ut. Inte vara som alla andra. Det är så jag manifesterar, det är en del av min Manifesting Blueprint.

Så fort hon skrev de magiska orden “Du ska bara vara du” till mig så släppte allt. Det bokstavligen föll av mig, föll ner till marken. Det gick så snabbt. Som att jag drog bort ett skynke som inte var mitt, och jag kunde helt plötsligt se klart.

Och jag kunde börja planera för vad jag skulle ha på mig. Jag tog fram flera olika klädesplagg som “är jag” så jag skulle känna mig bekväm. Och kunna alternera emellan så man inte har samma kläder på allt. Och såklart så inte alla kläder andas 30 grader högsommarvärme när man sen sitter mitt i smällkalla vintern och går in på min hemsida.

Fotosessionen gick strålande. Alltså wow, vilket proffs hon är! Vi höll på i ca 1 timme och var på 2 st locations. Och hon fick mig att känna mig så lugn, trygg och säker. Jag ser det även på alla 200 bilder jag fått kika igenom att det är så många olika och detaljer och miner.

Det var en utmaning för det var 30-31 grader ute och årets varmaste dag men så otroligt härligt och allt bara flöt på!

Och det jag ville komma till… precis alldeles nyss nu när jag har händelsen bakom mig så insåg jag vad som hände när Felicia sa “Du ska bara vara du”.

Ja herregud varför ska jag försöka vara någon jag inte är!?! Allt det jag inte är, det är ju det som jag har skalat bort och rensat bort så mycket de sista åren. Men här kom det in på ett nytt sätt och påminde mig, att jag inte är ärlig eller sann mot mig själv. Det visar ju verkligen hur djupt rotat tron eller övertygelsen är “att man ska vara på ett visst sätt, se ut så eller vara så”. Och den tron smyger sig in på de minst tänkbara sätten. Jag har jobbat såå mycket med att vara ärlig och autentisk i den jag är men man har så mycket mönster och beteenden som man alltid har haft i sitt liv och från tidigare liv. Och här smög det sig in bakvägen på ett nytt sätt. För att påminna mig, släpp taget..

Ett aha-moment, det landade i mig nu på morgonen när jag var på andra sidan om händelsen och kunde se mina mönster.

Jag såg att det var ett gammalt mönster i mig som dök upp på ett nytt sätt och triggade mig. Triggade mig så jag skulle se det och få släppa taget om det. Saker triggar en ända tills det inte triggar en längre.

Varför ska jag försöka vara någon annan. När jag är perfekt som jag är. Bara vara mig själv. Så enkelt. Men ändå så svårt.

Tack Felicia!

Puss på er, ljus och kärlek

Annelie

 

Här kommer några av de magiska bilderna som Felicia har tagit!

 

Fotograf: Felicia Margineanu, instagram: @feliciaMargineanu och @MargineanuPhoto eller mail.

Felicia Margineanu

Under fotosessionen