• 26 mars föreläser jag på Cafe Anda i Västerås. Allt är energier o hur Soul Realignment kan hjälpa dig.
  • 29 mars samtal på scen med Charlotta på Slättarps Gård i Skåne om energier och Soul Realignment.

Tänk, det här såg jag verkligen inte komma för några år sen. Låt mig ta er tillbaka till 2017, när mitt andliga uppvaknande började och jag letade pusselbitar om mig själv. Jag hade mediala samtal och vägledningar med olika medium minst en gång i månaden. Jag har säkert haft ett 70 tal mediumsamtal sen dess för att få reda på mer om mig och sånt jag själv inte kunde se då. I stort sett så har alla sagt att jag ska föreläsa och skriva bok och bla bla bla. Jag har bara skrattat och ”sure, visst… kommer aldrig att ske! Jag är livrädd för att prata inför grupp och vad har jag som är intressant att berätta?”. Jag var ju inne i min inreda.com-period och där har det varit väldigt många som velat jag ska berätta om både konkursen 2009 och hur man tar sig tillbaka. Men jag ville själv verkligen inte älta i det för det var passé för mig. Jag vet att jag inspirerat många med mina 22 år som e-handlare, men jag brann inte för att dela med mig av det.

Men sista året har något börjat hända inom mig. Det är nu 3 år sen jag började med och utbildade mig inom Soul Realignment. Jag har själv släppt så mycket blockeringar och rensat runt tystnad, att jag trodde att det jag har att säga inte är värt att lyssna på, oavsett om det är till en person eller flera. Det har ändrats helt. Inte minst när jag nuf haft nästan 600 st sessioner med egna klientsamtal under dessa år och att jag varit med i uppvaket podcast och pratat. För ett halvår sen började förfrågningarna om föreläsningar återigen komma från några klienter som ville dela med sig av det dom fått reda på av mig. Jag bokade in flera föreläsningar i slutet av mars, det kändes långt borta då och helt rätt i min egen utveckling.

Och snart är vi där! Det ska bli så otroligt roligt! Annorlunda, spännande och helt utanför min comfortzone men jag känner att det kommer gå så bra!

Nåt som kändes heeelt omöjligt för några år sen – känns bara så rätt & självklart nu!

Först ut är söndag 26 mars på Cafe Anda (4 balance) i Hallstahammar/Västerås.
Här kan du läsa om eventet: https://www.facebook.com/events/504379051876565/
och även på 4 Balance hemsida som är värd för kvällen: http://forbalance.se/blog/263-allt-är-energier-med-annelie-persson

Och sen veckan efter det onsdag 29 mars i Skåne på Slättarps Gård.
(inbjudan kommer ut under vecka 9)

 

Länkar till de båda eventen finns inne på min hemsida www.soulergy.se