Under många många år har jag fått förfrågningar om att föreläsa och podda, både vad gällde min e-handel och hur man lyckas inom det och sen har jag hört från olika medium ända sen 2017 att jag kommer föreläsa, stå på scen, vara med i tv, podda och skriva böcker.

Haha på riktigt?? Jag har skrattat så åt det och bara “jaja alltså, spelar ingen roll hur mycket ni säger. DET KOMMER INTE HÄNDA!!! Jag är livrädd för att prata inför folk och vill inte synas och höras. Det finns inte på min världskarta och det är verkligen inte något jag varken vill eller längtar efter”

Jag kunde inte heller förstå vad det skulle röra sig om det jag skulle prata om.

För jag var inte där än. Jag såg inte vad som skulle komma. Och vad jag nu idag vet.

För 1,5 år sen så började jag rensa mig själv och blockeringar väldigt mycket i olika läsningar jag gjorde på mig själv i Soul Realignment. Jag såg att tystnadslöften hade präglat hela mitt liv och att inte våga prata, inte våga stå upp för mig själv. Allt låg som en röd tråd i allt. I ALLT. Jag såg att jag aldrig vågade säga min sanning. Jag anpassade alltid mig själv till andras, jag hade ett mönster ända sen jag var liten att anpassa ihjäl mig. Behovet att bli omtyckt av andra. Det gjorde att jag hela tiden pleasade andra, av rädsla för att inte bli omtyckt och att då bli bortvald.

När jag egentligen hela tiden valde bort mig själv!

Jag satte alla andra på första plats. Mig själv på andra plats.

Det är så jag har gjort hela mitt liv. Det är mitt mönster och mitt beteende.

Det här började jag nu successivt bryta.

Mitt livstema är ÄRLIGHET. Jag såg direkt att genom att jag anpassar mig till alla andra så är jag inte ärlig. Varken mot mig själv eller mot andra. Jag har inte sprungit runt och ljugit. Fast ändå har jag gjort det. Om man tittar på det energimässigt. Så har jag ljugit om vem jag själv är för att bli godkänd av andra, så har jag anpassat in mig efter vad de tycker och tänker. Och så har jag tyckt och känt så också. Det är så jag är uppvuxen för att kunna hantera min barndom.

Jag är Gudomlig Kraft. Det är mitt energicenter och en av de gåvorna är att man är extremt energikänslig. Jag läser av energier. Idag är det min främsta gåva i min service till er klienter. Jag läser av situationer och mina klienter och känner direkt av energimässigt. Idag förstår jag gränsen däremellan. Vad är mitt och vad är ditt.

Men den gåvan är också den som stjälper en själ som har Gudomlig Kraft. Vi använder den och tror att vi måste anpassa oss. För det är ingen som talar om för oss att vårt sätt att läsa människor och händelser är att känna av energier. Vi hamnar direkt i anpassningsmönster.

Vad har det här med föreläsningar att göra?

Allt.

Eftersom jag aldrig i hela mitt liv visste vem jag var, jag visste bara vem alla andra var så kände jag mig så vilsen. “Jag kan inget, jag vet inget”. Det var som att man sprang runt och lånade andras energier. Så hur ska man då kunna stå i rampljuset och prata om sig själv och det man vet.

Jag hade noll längtan till att föreläsa men jag hade en stark inre längtan att skala bort allt det här som inte var jag, att slippa vara tyst och tro att det jag har att säga inte är viktigt att höras.

Mitt lifehack blev “jag kan inte ta ansvar för vad andra egentligen hör när jag berättar något”. Alla kommer höra olika versioner, blir någon triggad så ligger det hos dem och i deras sår. Det kan inte jag ta ansvar för. Det var jag så klar med. Klar med att hela tiden och alltid anpassa mig efter andra. Jag är ju den viktigaste i mitt liv.

Jag började öva på mitt livstema Ärlighet dagligen. Jag vågade och övade på att stå upp för mig själv. Säga min sanning. Säga vad jag tyckte. Jag märkte att det var inte så läskigt. Det var otroligt befriande. Jag tog de där små små babystegen mot en ny vibration.

Folk ville höra vad jag hade att säga. Min sanning var viktig. Mina ord blev viktiga för andra. Därför att jag var ärlig. Det kom från en sann plats inom mig. Jag övade och övade. Jag fick nya insikter och upplevelser. Självklart ramlade jag in gamla mönster ibland igen, men jag såg det ofta ganska snabbt och kunde korrigera “dikeskörningen” och upp på vägen igen och vara i min sanning.

Efter ca 6 månader var jag var med i en podd, Uppvaket som gäst. Upptäckte att jag vågade berätta om mig utan problem, med ett otroligt lugn och vad jag är bra på. Jag vågade stå upp för mig själv även i andra sammanhang när jag blev tillfrågad om mina åsikter och jag letade snabbt svar inom mig “vad är min sanning, vad tycker jag om det här?”. Jag var med i en tidningsintervju över zoom och den artikeln i Livsenergi blev helt fantastisk med ett strålande resultat. Jag blev tillfrågad om att vara med i ännu en podd, Holy Crap podden. Jag märker att jag har varit sann i det jag pratar om därför att bokningarna som har kommit efter den podden resonerar alla med den jag är och det jag har rensat hos mig.

Ett halvår före min första föreläsning fick jag just den här förfrågan om att komma och föreläsa. Och sen fick jag en till. Märkligt nog hamnade de eventen med 2 dagars mellanrum efter varandra 6 månader senare. En i Västerås och en i Skåne. Jag förstod att det var verkligen meningen att jag skulle vara redo då och att jag skulle ha tillit till processen på vägen dit.

Min första föreläsning var i Hallstahammar / Västerås för 1 månad sen, för 10 personer. Den gick bra, lite läskigt men ändå kändes det väldigt bra efteråt.

Min andra föreläsning var i Skåne. Inför 44 personer. Det gick så galet bra! Jag kände mig helt naturlig och hade inga som helst problem att prata i 3 timmar om både mig själv, energier, Soul Realignment och hur allt funkar. Det var en helt underbar känsla. Jag var som i trance. Jag kände mig så hållen av alla mina nära och kära på andra sidan, guider, änglar, ärkeänglar, gud, kosmos, universum. Jag kallar alltid in hela artilleriet för att få hjälp.

I DID IT!!!!

Jag är otroligt glad och stolt över mig själv att jag vågade. Något som var helt omöjligt tidigare. Nu har det blivit något som är så självklart för mig.

Och jag förstår varför. Jag är Gudomlig Kraft och jag är från Plejaderna. I mina själsenergier så finns det i bägge dessa aspekter att jag ska kommunicera, föreläsa, stå på scen, förmedla, lära ut.

Det här är ett sätt för mig att vara i linje med min själ. Det skapar överflöd för mig.

Att tro att jag är den tysta blyga typen där mina ord och åsikter inte räknas?? Det är så FEL utifrån vem jag är i själen och på själsnivå. Det skapar brist för mig. Och tänk att jag har trott att jag har varit den här tysta blyga typen, att “det är sån jag är”. Oh no. big no no.

Så de gamla övertygelserna och mönstrena släpper jag på nu. De gynnar inte mig.

 

SOUL REALIGNMENT

Att få reda på vem man är i själen är en sak. Men att börja göra de fysiska valen som skiftar ens vibrationer och man är sann med sitt rätta jag och i linje med både sin själ och sina gåvor. Då. Då börjar det hända positiva upplevelser och överflödet kommer in i alla olika områden i livet.

Vill du också få reda på vem du är i själen så du kan vara i linje med ditt rätta jag? Boka en Soul Realignment Själsläsning så vägleder jag dig och du får reda på väldigt mycket om dig själv för att kunna förändra dig och släppa taget om det som hämmar dig.