För några veckor sen hjälpte jag till med en husrensning och rensade bort negativa energier och några själar som fanns i huset.

Marcus hade försökt sälja huset länge men det gick bara inte. Vi sprang på varandra när jag var ute på ett inredningsuppdrag och jag berättade vad jag ”annars håller på med nuförtiden”. Jag berättade om själsläsningar, transformera energier och bostadsrensningar.

Vi pratade om hans hus/gård i Skåne han försökt sälja i nästan ett år. Jag tog mig an uppdraget att se vad som fanns där och som blockerade försäljningen. Skoja inte om han var skeptisk till det ?? .. men vad hade han mer att förlora tror jag han kände

Jag hittade bland annat några platsbundna själar som inte visste om att de var döda, dessa skickade in negativa energier som påverkade intressenter och hur de kände och mådde där. Jag hjälpte själarna över till andra sidan där de ska vara för deras nästa upplevelse och jag har sen stängt åtkomst för att flera själar ska komma dit

Jag tipsade även Marcus om vad han själv skulle skicka in för energier, hur och vad han skulle manifestera och hur han skulle tänka kring försäljningen för att hjälpa till med sina egna energier. Han undrade om han skulle byta mäklare. Det behövde han inte kände jag.

2 veckor senare så händer det fantastiskt roliga!! Han får ett BUD !! Sen går det snabbt, påskrivet, handpenning och nya ägare. ?????? Och då låg inte ens huset ute igen på marknaden!!

Så coolt!! Ett tydligt bevis på att det funkar.

Så oavsett om man rensar i sitt eget hem, sin företagslokal eller en lägenhet eller hus man försöker sälja så känner man skillnad efter en rensning.

En husrensning kostar 900 kr. Bokar du en husrensning samtidigt som personlig själsläsning så är paketpriset 3000 kr. (Själsläsning 2500 kr, husrensning 500 kr (400kr rabatt) )

Intresserad? Vad kul!! ? Läs mer info på min hemsida www.soulergy.se

Feedback från Marcus!