CHAKRA ANALYS

Jag mäter hur dina chakran är balanserade. Var du har eventuella obalanser
och ger dig råd om hur du kan förändra för att hamna i balans.

CHAKRA ANALYS 1200 kr

Jag går igenom dina chakran energimässigt och mäter av om de är i balans eller obalans. Hur obalanserna visar sig idag och jag ger dig råd om hur du kan förändra din livsstil kopplat till tankar, känslor eller fysiska upplevelser baserat på var obalansen finns samt ditt energicenter och själsgrupp.

Jag läser av alla dina chakran på 3 olika aspekter. Har du för mycket eller för lite energiflöde i chakrat så kikar vi på hur det visar sig i dag i ditt liv och hur du kan förändra dina val för att komma i balans i chakrat.

Analysen kan göras med jämna mellanrum för att se var du kan kanske överfokuserar eller negligerar i ditt liv. 

För att göra denna analys behöver du ha gjort en Soul Realignment eller Själsprofilläsning tidigare hos mig.

Pris: 1200 kr 

 

Alla priser inklusive moms. Betalning med Swish eller Faktura 10 dagar. Ingen ångerrätt eller återbetalning när läsningen är påbörjad. 

 

BOKA LÄSNING:

SAGT AV KLIENTER

Betyg: 5 “Gjorde en chakraanalys hos Soulergy Annelie. Döm om min förvåning att jag inte fick se den traditionella trekanten med de 7 chakrana utan en mer detaljerad uppdelning med 8 chakran och tre lager för vare chakra, den fysiska, emotionella och mentala kroppen. Det gav mig en tydligare bild av var jag är överaktiv, underaktiv samt i balans.

Samtalet kring resultatet var öppet och coachande. Annelie är mycket lyhörd och engagerad för att hitta rätt för just mig och min situation. Tänker följa upp analysen om några månader för att få en jämförelse, det ska bli så spännande.

Rekommenderas varmt!!! / Carola” (2022-12-12)

KONTAKT

Vill du boka en Soul Realignment® läsning med mig?

Vad roligt. Varmt välkommen att höra av dig så återkopplar jag så går vi vidare därifrån.

mail annelie@soulergy.se

 

 

Jag finns fysiskt på Lidingö, Stockholm men det går utmärkt att vi kör på distans och telefon. Så var du än i världen befinner dig så välkomnar jag dig som klient.

Innehar F-skattesedel