LÄGGA PUSSEL

Jag hjälper dig att lägga ditt pussel om vem du är.
Hjälper dig uppmärksamma saker du inte visste om dig själv.

LÄGGA PUSSEL OM DIG SJÄLV

Hej! Känner du dig osäker på vilken läsning du ska välja, kanske har du ett specifikt önskemål eller problem du vill ha hjälp med. Kanske är du väldigt nyfiken på att veta vem du är och letar efter svar. Svar som känns som de behöver komma på plats för att du ska kunna släppa saker och gå vidare i livet.

Hör av dig till mig så pratar vi lite mer och sätter upp en plan eller ett program anpassat för just dig. Efter den första Soul Realignment läsningen som jag rekommenderar som en grund att börja med, och som är otroligt givande och många pusselbitar landar på rätt plats redan där.

Men för att sen fortsätta kanske du vill ha vägledningssamtal 1 gång/månad eller sätta en plan redan från början vilka steg vi ska ta.

Jag kan utläsa utifrån din själsstruktur hur det skulle fungera bäst för dig, om du är en planerare och allt enligt struktur eller “tar det som det kommer och alltid spontant” eller något mittdäremellan.

Vi gör det här tillsammans och jag finns hela tiden vid din sida och hjälper dig när du behöver mig.

Pris: enligt ök

 

Alla priser inklusive moms. Betalning med Swish eller Faktura 10 dagar. Ingen ångerrätt eller återbetalning när läsningen är påbörjad. 

 

 

BOKA LÄSNING:

KONTAKT

Vill du boka en Soul Realignment® läsning med mig?

Vad roligt. Varmt välkommen att höra av dig så återkopplar jag så går vi vidare därifrån.

mail annelie@soulergy.se

 

 

Jag finns fysiskt på Lidingö, Stockholm men det går utmärkt att vi kör på distans och telefon. Så var du än i världen befinner dig så välkomnar jag dig som klient.

Innehar F-skattesedel