SOUL REALIGMENT® SJÄLSLÄSNING

Vem du är i själen, vilken energi du är skapt av, dina gudomliga gåvor
men även blockeringar och begränsningar som hämmar dig idag och som jag rensar.

SOUL REALIGNMENT® 4.900 kr

Du får reda på vem du är i själen, vilken energi du är skapt av och vilka dina gudomliga gåvor är. Du får reda på din själsstruktur och hur du kan vara ditt bästa jag och öppna upp för överflöd.

Du får reda på blockeringar och begränsningar pga tidigare val du gjort både i det här livet och tidigare liv. Val som påverkar dig idag och följer med som mönster och hindrar dig från att nå dina drömmar och leva fullt ut i din sanning.

Du kommer få veta hur och när dessa blockeringar har skapats och vad du kan göra för att uppleva mer av dig och skapa mer positiva resultat.

Jag hjälper dig uppmärksamma saker om dig själv du inte ser själv, som din själ är redo att arbeta med för att släppa taget om.

Jag hjälper dig rensa blockeringarna och hjälper dig se vilka nya val du kan göra. I mitt förarbete påbörjar jag en initial rensning av blockeringar och begränsningar i ditt själsregister. Efter vår session får du en 21 dagars lång men enkel “hemläxa” som ger dig möjlighet till en fullständig energibalansering och utrensning av tidigare negativa blockeringar och begränsningar.

Sen årsskiftet 2022 så ingår även information om ditt livstema, själsspecialiseringar, organiseringsprincip mm. Fantastisk information om dig själv som hjälper dig. Sessionen är förlängd ca 30-60 min pga denna information och priset är justerat utefter den här nya fullmatade varianten.

(Om du är en av mina tidigare klienter och gärna vill komplettera med denna själsinformation så är priset 1400 kr för komplettering)

Vid bokning av Soul Realignment® läsning ingår mitt förarbete och en session med presentation av din själsläsning och du får dessutom en inspelning av samtalet som skickas till dig efteråt, så att du kan lyssna på samtalet igen. Du behöver inte ta anteckningar under samtalet om du inte vill utan kan därmed koncentrera dig helt på oss. 

Sessionen tar vi på telefon eller här hos mig fysiskt på Lidingö. Allt är energier så det går lika bra att ta det på distans.

Vid din bokning återkopplar jag till dig. Jag behöver vissa uppgifter om dig (namn, ev annat namn vid födseln, födelsedatum, ort) för att kunna påbörja arbetet och hämta information i Akashakrönikan. (Akashakrönikan är som en energimässig informationsportal, ett så kallat själsregister).

Avbokning möjligt 24 tim efter bokning men efter det är det inte avbokningsbart. Då har jag satt igång med att jobba med dig energimässigt och ett förarbete på några timmar. Inom någon dag hör jag av mig och vi bokar en samtalstid per telefon eller fysiskt på Lidingö. Sessionen tar ca 2 h.

Har du tidigare gjort en Soul Realignment® hos någon annan så ska inte någon ny göras men däremot kan vi titta på om nya blockeringar har tillkommit.

Pris 4 900 kr

 

Alla priser inklusive moms. Betalning med Swish eller Faktura 10 dagar. Ingen ångerrätt eller återbetalning när läsningen är påbörjad. 

SOUL REALIGMENT® PÅ DINA BARN

Vem de är i själen, vilken energi de är skapta av, deras gudomliga gåvor
men även blockeringar och begränsningar som hämmar dem idag och som jag rensar.

SOUL REALIGNMENT® BARN

Vill du veta samma värdefulla information om dina barn som du har fått reda på om dig och din själ?

Det är nyckeln till att förstå sina barn. Så många förklaringar och delar som faller på plats när man faktiskt VET hur ens barn fungerar och hur man kan hjälpa dem att vara sitt sanna jag, sitt bästa jag och vara i sitt överflöd.

 

Är dina barn under 18 år så kan du beställa en läsning på dina barn.

Med informationen du får så vet du hur du kan vägleda och guida dem utifrån deras själs personlighet. Ge dem råd och ”uppfostra” dem på det sätt som tjänar dem och inte utifrån ens egna värderingar där man har både övertygelser om hur det ska vara eller borde vara, samt hur man själv är och fungerar. Man uppfostrar dem efter att du verkligen vet vad som är för deras bästa och inte utifrån det man tror är det bästa och ofta helt fel utifrån vem man själv är och inte utifrån vem de är. Det är du. andra har andra sätt att hantera saker och genom att veta hur så ger man dem en enorm gåva att veta vem man är redan tidigt i livet.

I det så tar jag även fram och rensar blockeringar som deras själ är redo att rensa, sånt från barndom och ev tidigare liv, som annars skulle fortsätta i mönster och beteenden framöver.

Jag kan ta läsningen med dig och du får reda på allt. Eller så tar vi en gemensam sittning om du känner att ditt barn vill veta om sig själv och är redo för det.

Inspelning sker och du kan såklart alltid spela upp den för barnet flera år senare när du känner det är rätt tidpunkt.

Finns så många möjligheter.

Man kan göra en Soul Realignment på barn från de är 3 månader. Då har de såklart inte fått in några blockeringar ännu, men gåvan av att veta ”vilken själspersonlighet” som sitt barn har är ett magiskt verktyg att kunna navigera i föräldraskapet.

7 åringar kan också ha blockeringar, som skulle följa med dem resten av livet. Själv har jag rensat väldigt mycket på mig själv från händelser när jag var 3 år som verkligen jag förstår att allt jag går igenom nu bottnar i händelser som påverkat resten av hela mitt liv. Energikänslig som man är och man har tagit på sig andras känslor i olika situationer.

En Soul Realignment själsläsning kostar 3900 kr. Hör av dig vid intresse så kikar vi på just din familjesituation.

Du kan bara boka för barn som du ekonomiskt ansvarar för, dvs under 18 år. Efter 18 år så måste de boka själva, då de energimässigt ansvarar för sig själva.

 

 

Alla priser inklusive moms. Betalning med Swish eller Faktura 10 dagar. Ingen ångerrätt eller återbetalning när läsningen är påbörjad. 

BOKA LÄSNING:

KONTAKT

Vill du boka en Soul Realignment® läsning med mig?

Vad roligt. Varmt välkommen att höra av dig så återkopplar jag så går vi vidare därifrån.

mail annelie@soulergy.se

 

 

Jag finns fysiskt på Lidingö, Stockholm men det går utmärkt att vi kör på distans och telefon. Så var du än i världen befinner dig så välkomnar jag dig som klient.

Innehar F-skattesedel