READING THE FUTURE – FRAMTIDA VALMÖJLIGHETER

För att känna att man är på rätt väg, stämma av
förändringar eller få hjälp att komma i linje.

READING THE FUTURE 2.400 kr

 

Den här läsningen är för dig som redan gjort en Soul Realignment själsläsning hos mig så vi vet vilka dina energier är och hur vi jobbar med dem.

Under sessionen jobbar jag både intuitivt och jobbar med den information som jag får till mig från din Akashakrönika.

Vi utgår från din intention vart du vill komma och spårar sen fram oss genom de olika valen du har både tagit och de du har som öppna möjligheter. Jag läser av energier och vägleder dig.

En helt fantastisk metod att läsa av val du står beredd att göra, om du tvekar mellan olika saker, om resultat som dykt upp inte är i linje med dig och vi kan läsa ur vad det var som gjorde att du hamnade fel och ur spår.

Känner du dig attraherad av denna läsning men osäker på om den är den rätta, så tveka inte att höra av dig så tonar jag in på dig och det du önskar.

Tidsåtgång ca 2 timmar.

PRIS 2.400 kr

 

LÖPANDE UPPFÖLJNING & RIKTNING 

är du osäker under vägen på nya val du tagit, märkliga resultat dyker upp eller vill ha mer guidning så jobbar vi med att fortsätta spåra fram din linje så du går i rätt riktning. Kanske vill du ha en uppföljning varje månad eller när du känner att du fastnat. Vi anpassar oss efter det som är bäst för dig och att du får jobba på på det sätt som är bäst för din själ och i linje med dig att skapa ditt överflöd

Tidsåtgång ca 1 timme

Pris 1.200 kr per h

Alla priser inklusive moms. Betalning med Swish eller Faktura 10 dagar. Ingen ångerrätt eller återbetalning när läsningen är påbörjad. 

 OMDÖME / FEEDBACK FRÅN KLIENTER

Jag har gjort de flesta sessioner som går med Annelie och jag vill aldrig sluta! I den här delen av arbetet blev det så tydligt för mig hur jag behöver göra för att skapa förändring på riktigt. Jag lärde mig mer om mig själv och hur jag funkar i utvecklande processer än vad jag gjort någon annanstans och fick kraft och självförtroende att göra de nya obekväma valen! Det belyste också hur till synes små justeringar skapar otroligt stora skiften i våra liv. Annelie är fantastisk att fånga in hur jag funkar och tar till mig på bästa sätt. Space’t hon håller är mjukt, kärleksfullt och tydligt med riktning på samma gång.

Petra Johansson

BOKA LÄSNING READING THE FUTURE:

KONTAKT

Vill du boka en Soul Realignment® läsning med mig?

Vad roligt. Varmt välkommen att höra av dig så återkopplar jag så går vi vidare därifrån.

mail anneli@soulergy.se

 

 

Jag finns fysiskt på Lidingö, Stockholm men det går utmärkt att vi kör på distans och telefon. Så var du än i världen befinner dig så välkomnar jag dig som klient.

Innehar F-skattesedel