UPPFÖLJNING

För att känna att man är på rätt väg, stämma av
förändringar eller få hjälp att komma i linje.

UPPFÖLJNINGSSAMTAL 30 MIN/60 MIN

Vill du ha ett uppföljningssamtal efter vår första läsning så går det utmärkt att boka. För att känna att man är på rätt väg, för att stämma av förändringar eller få hjälp att komma upp i linje igen efter en tid har gått. Ca 1 timme.

Samtal en gång eller ett uppföljningsamtal i veckan eller månaden. Vi bestämmer tillsammans vad som är bäst för just dig.

Pris: 30 min 1500 kr, 60 min 2500 kr

Alla priser inklusive moms. Betalning med Swish eller Faktura 10 dagar. Ingen ångerrätt eller återbetalning när läsningen är påbörjad.  

 OMDÖME / FEEDBACK FRÅN KLIENTER

Soul Realignment Själsläsning + Uppföljningssamtal:

“Så bra 😊 Annelie hjälper en att hitta sig själv i denna värld av tankaroch beslutsångest. Tack!.​”

Anna D

Soul Realignment Själsläsning + Uppföljningssamtal:

“Har gjort en Soul realignment och nu också uppföljning. Så intressant, så mycket som är klockrent med en gång och sedan när man lyssnar på det inspelade samtalet så faller ännu fler bitar på plats. Härligt att få bli fri blockeringar även om det just då kan vara jobbigt med tex tårar och trötthet. Men som Annelie säger: det du känner i kroppen är precis som det ska ❤️. Kan verkligen rekommendera Soulergy och Annelie. Kommer boka igen😍.​”

Susanne K

“Fantastiskt komplement till den personliga utvecklingen. Klockrent och ger en djupgående insikt och förståelse. Jag har kompletterats med nya starka vingar för att nu få möjligheten att flyga fritt.​”

Renee H

” Jag gjorde en Soul Realigment för 2 månader sedan och nu nyligen en uppföljning inkl rensning. Jag är så oerhört förundrad över hennes förmåga att jobba. Ja, jag skriver jobba för att jag finner inte ord för det hon gjort för mig på min själs resa i detta jordelivet. Dessutom är hon strukturerad och levererar hög klass på allt hon gör. Jag är djupt tacksam för att hon erbjuder sin gåva här på jorden och att jag fick kontakt med henne. TACK tack tack!”

Lena

BOKA LÄSNING:

KONTAKT

Vill du boka en Soul Realignment® läsning med mig?

Vad roligt. Varmt välkommen att höra av dig så återkopplar jag så går vi vidare därifrån.

mail anneli@soulergy.se

 

 

Jag finns fysiskt på Lidingö, Stockholm men det går utmärkt att vi kör på distans och telefon. Så var du än i världen befinner dig så välkomnar jag dig som klient.

Innehar F-skattesedel