SJÄLSPROFILLÄSNING

Vem du är i själen, vilken energi du är skapt av, dina gudomliga gåvor.

SJÄLSPROFIL 2.000 kr

 

Här får du reda på vem du är på själsnivå, vilka dina gåvor är, hur du kan utforska och börja uttrycka mer av dig i ditt liv för att få mer livsenergi. Vad ditt ursprung säger om dig för att kunna leva mer i din sanning som går i linje med den du är.

Ju mer vi lever i linje med vilka vi är på själsnivå och uttrycker våra själsenergier desto mer överflöd, flow, glädje, harmoni och lycka kan vi skapa i våra liv. Lever vi inte mer i linje med vilka vi är på själsnivå skapar vi alltid brist av något slag och drar lättare till oss ohälsosamma relationer, fattigdom eller hälsoproblem.

Det som skiljer Soul Realignment®-läsning mot en Själsprofilsläsning är att i en själsprofilläsning får du inte reda på blockeringar och begränsningar som hindrar dig. I själsprofilsläsning ingår inte heller någon rensning av dina energier för att återställa dem till din själs ursprung.

Vid bokning ingår mitt förarbete, telefonsession alternativt fysisk träff för presentation av din själsprofil och du får dessutom en inspelning av samtalet som skickas till dig efteråt, så att du kan lyssna på samtalet igen. Du behöver inte ta anteckningar under samtalet om du inte vill utan kan därmed koncentrera dig helt på oss.

Pris: 2000 kr

Vill du sen komplettera själsprofilen med blockeringarna & rensning går det utmärkt till ett pris av 1800 kr så blir det en komplett Soul Realignment®-läsning.

Alla priser inklusive moms. Betalning med Swish eller Faktura 10 dagar. Ingen ångerrätt eller återbetalning när läsningen är påbörjad. 

 

 

BOKA LÄSNING:

KONTAKT

Vill du boka en Soul Realignment® läsning med mig?

Vad roligt. Varmt välkommen att höra av dig så återkopplar jag så går vi vidare därifrån.

mail anneli@soulergy.se

 

 

Jag finns fysiskt på Lidingö, Stockholm men det går utmärkt att vi kör på distans och telefon. Så var du än i världen befinner dig så välkomnar jag dig som klient.

Innehar F-skattesedel