INTUITIV ENERGIHEALING

Jag tonar in på dig och healar det som kommer upp att det behöver healas.

HEALING 1500 kr

 

Ni som varit med om en session hos mig vet om att jag healar hela tiden under en session. 

Jag känner av i min kropp och i mina chakran hela tiden var vi jobbar lite extra. Och det är också mitt sätt att jobba med energierna, att läsa energier och tolka allt som pågår. Det i kombination med information som kommer till mig, som jag kanaliserar. 

Sedan ett tag tillbaka så har jag denna tjänst som heter Healing, där jag tonar in på ditt problem eller det du vill lösa. Jag gör det på distans, spelar in allt jag får till mig och skjuter även in healingenergier i dina energifält och luckrar upp det som behövs släppas på. 

Efter healingen så skickar jag ljudfilen till dig. Du lägger dig ner, lyssnar och tar emot även om healingen oftast påbörjats tidigare men det händer definitivt saker inom dig när du hör filen, pusselbitar landar och känslor får komma förbi den stagnerade energin jag släppt på..

Ljudfilen från din session är såklart personlig och unik för dig & din healing, den är ca 30 minuter.

Vill du boka så hör av dig till mig, du behöver inte boka en speciell tid utan jag gör den när jag känner energierna är redo och inom 24 h efter bokning.

Pris 1500 kr

Alla priser inklusive moms. Betalning med Swish eller Faktura 10 dagar. Ingen ångerrätt eller återbetalning när läsningen är påbörjad. 

 

 

BOKA LÄSNING INTUITIV HEALING:

KONTAKT

Vill du boka en Soul Realignment® läsning med mig?

Vad roligt. Varmt välkommen att höra av dig så återkopplar jag så går vi vidare därifrån.

mail anneli@soulergy.se

 

 

Jag finns fysiskt på Lidingö, Stockholm men det går utmärkt att vi kör på distans och telefon. Så var du än i världen befinner dig så välkomnar jag dig som klient.

Innehar F-skattesedel