ENERGIRENSNING HEM / BOSTAD

Balansera ditt hems energi med din egen energi!
Vad är det som påverkar dig dagligen i ditt hem?

ENERGIRENSNING HEMMET 

Balansera ditt hems energi med din egen energi! Hus eller lägenhetsrensning med Soul Realignment® metoden.

Har vi gjort en Soul Realignment med dig så är det bra att göra en energirensning även hemma hos dig, så dina nya energier även balanseras i ditt hem.

Oavsett om du gjort en läsning/personlig rensning hos mig eller inte tidigare så kan vi göra en energirensning av ditt hem.

Jag gör en genomgång på distans av ditt hem. Jag tar reda på om det finns negativa energier, själar, entiter, portaler eller andra negativa störningar som gör att du inte upplever lugn och harmoni i ditt eget hem. Jag rensar det negativa jag hittar.

Vi dras till bostäder som har samma energivibration som oss själva. När vi utvecklas som människor och medans vår livssituation ändras så förändras även vår egen energivibration. Det kan leda till att vi börjar känna oss ur balans med vårt hem. Denna energi finns kvar i vår bostad så länge ingen ändrar på den, vilket betyder att den även finns kvar då vi flyttat ut.

Energin från tidigare ägare kan även finnas kvar och påverka energin i vårt hem så länge ingen ändrar på den. Då behöver energin i bostaden återställas och rensas för att balansera upp energin så den matchar nuvarande ägare och dess familjemedlemmar.

Alla känner inte av att man har negativa energier hemma. Men känner av att det har skett en positiv förändring efter rensning. Att alla kan vara lite mer sitt sanna jag.

Jag behöver inte vara på plats utan allt utförs på distans, allt är energier.

Gäller även kontor eller lokal om det är du som betalar hyra för den eller äger den.

Jag läser av din fastighet och vilka negativa energier som finns, rensar och sen bokar vi ett telefonsamtal där jag beskriver vad jag hittat och vad jag rensat.

Pris 1600 kr.

 

Alla priser inklusive moms. Betalning med Swish eller Faktura 10 dagar. Ingen ångerrätt eller återbetalning när läsningen är påbörjad. 

 

 

OMDÖME / FEEDBACK FRÅN KLIENTER

“Annelie har hjälpt mig med både husrensning och en soul realignment, och jag är MER än nöjd! Hon är otroligt engagerad och noggrann i sitt arbete och varm och hjärtlig i sitt bemötande. Det har nu gått cirka 2 månader sedan soul realignment-sessionen och jag känner tydligt hur saker har skiftat inom mig. Gamla (och tunga!) blockeringar är borta eller mycket mindre och jag känner mig så mycket mer harmonisk och hemma i mig själv på ett sätt som jag inte kan minnas att jag upplevt tidigare.

Husrensningen gjordes i samband med att jag och sambon hade svårt att sälja vår lägenhet. Tyvärr fick vi ju inte uppleva de positiva aspekterna som kom av att Lie tog bort både negativa energier, vilsna själar och stängde en portal – men kort efter rensningen såldes äntligen lägenheten. Så det får väl vara gott nog. 😉

Jag har rekommenderat Lie till alla vänner som är nyfikna och kan inte tipsa nog om att framför allt göra en soul realignment hos henne. Guld värt, TACK Lie!”

/ My U

” Hej Annelie, stort tack, jag känner såååå igen detta!! Energi av Oro och Beroende stämmer precis..!” 

/ CB

” Jag hade försökt sälja en gård i Skåne utan att lyckas. Trots tre “klara” kunder som alla tre hoppade av. Efter Annelies husrensning tog det inte ens två veckor så var det sålt på riktigt! Så jag kan rekommendera det!” 

/ Marcus

“Det har nu gått cirka 1 1/2 vecka sedan Annelie gjorde min Soul Realignment och energirensning av mitt hem. Jag är fortfarande mållös, samtidigt som jag vill berätta för alla om den fantastiska upplevelsen! Annelies lugn och intresse märkes tydligt, och trots att vi pratade i telefon och satt flera mil ifrån varandra så kändes det oerhört kraftfullt. Tack vare den här upplevelsen har jag fått en annan energi och kunskap om mig själv. Jag är så glad och tacksam över att jag fann dig Annelie, alla borde få uppleva en Soul Realignment av dig!” 

/ Elin Prim

“Bästa Annelie rensade vårat älskade ställe. Här fanns en hel del att städa bort! Jag kände en omedelbar förändring då jag fick tillbaka lyckokänslan när jag gick ut genom dörren, har sedan vi flyttat hit känt den känslan men den har varit borta ett bra tag nu. Som Annelie sa, en jordbunden själ som hängde här i vårt trivsamma hus och tog energi från oss och den känslan jag alltid haft. I morse när jag klev ut för att ta en prommis med hunden var den lyckokänslan tillbaka. Tack Annelie”

/ Terece

”Tack bästa du. Skönt du städat bort det som behövdes. Tack! Du har en behaglig, trovärdig och lugn röst att lyssna till” 

/ Kvinna 50 år

”Det är verkligen så skönt att komma hem. Känns så bra här i huset, din rensning har verkligen fungerat!!! ”

/ Anna

BOKA ENERGIRENSNING BOSTAD:

KONTAKT

Vill du boka en Soul Realignment® läsning med mig?

Vad roligt. Varmt välkommen att höra av dig så återkopplar jag så går vi vidare därifrån.

mail anneli@soulergy.se

 

 

Jag finns fysiskt på Lidingö, Stockholm men det går utmärkt att vi kör på distans och telefon. Så var du än i världen befinner dig så välkomnar jag dig som klient.

Innehar F-skattesedel