ENERGIRENSNING FÖRETAGSLOKAL

Balansera och rensa negativa energier
i din företagslokal, kontor eller butik.

ENERGIRENSNING FÖRETAG

 

 

Balansera ditt företags energi. Jag gör en genomgång på distans av din företagslokal, kontor eller butik. Jag tar reda på om det finns negativa energier, själar, entiteter, portaler eller andra negativa störningar som gör att det inte upplever rätt energier. Jag rensar det negativa jag hittar.

Vi dras till lokaler som har samma energivibration som oss själva. När vi utvecklas som människor och medans vår livssituation ändras så förändras även vår egen energivibration. Det kan leda till att vi börjar känna oss ur balans.

Energin från tidigare ägare kan även finnas kvar och påverka energin så länge ingen ändrar på den. Då behöver energin återställas och rensas för att balansera upp energin så den matchar nuvarande ägare och dess medarbetare.

Alla känner inte av att man har negativa energier. Men känner av att det har skett en positiv förändring efter rensning. Att alla kan vara lite mer sitt sanna jag.

Jag behöver inte vara på plats utan allt utförs på distans, allt är energier.

Du som beställer läsningen behöver vara den som betalar hyra för den eller äger den.

Pris 1600 kr.

 

Alla priser inklusive moms. Betalning med Swish eller Faktura 10 dagar. Ingen ångerrätt eller återbetalning när läsningen är påbörjad. 

 

 

BOKA LÄSNING:

KONTAKT

Vill du boka en Soul Realignment® läsning med mig?

Vad roligt. Varmt välkommen att höra av dig så återkopplar jag så går vi vidare därifrån.

mail anneli@soulergy.se

 

 

Jag finns fysiskt på Lidingö, Stockholm men det går utmärkt att vi kör på distans och telefon. Så var du än i världen befinner dig så välkomnar jag dig som klient.

Innehar F-skattesedel