SJÄLSPROFILLÄSNING FAMILJ

Visar alla unika energier som var och en i familjen har.

SJÄLSPROFIL 2.000 kr/person

Genom att veta själsprofilen på hela familjen så får man en helt annan förståelse för hur familjen fungerar. Vad är varandras gåvor, hur kan man peppa och hjälpa varandra att få överflöd och hur ska man absolut inte göra, säga eller bete sig till någon.

Genom att veta hur barnen är rent energimässigt så kan vi skippa många många konflikter och bråk. De kanske inte alls är samma energistruktur som dig och när du vill att de ska bete sig enligt vad du tycker är rätt antingen från hur du känner eller gör – så kanske det faktiskt gör helt tvärtom istället och stjälper dem, istället för hjälper dem. Eller hur samhället tycker man borde eller ska, det kanske inte alls är i linje med den du eller din familj är. Och när man vet vem man på ett energiplan är så är det så mycket lättare att vara i linje med den man är.

Här får du reda på vilka alla är på själsnivå, vilka allas gåvor är, hur ni kan utforska och börja uttrycka mer av er själva i familjekonstellationen för att få mer livsenergi. Vad ert ursprung säger om erför att kunna leva mer i er sanning som går i linje med de ni är.

Ju mer vi lever i linje med vilka vi är på själsnivå och uttrycker våra själsenergier desto mer överflöd, flow, glädje, harmoni och lycka kan vi skapa i våra liv. Lever vi inte mer i linje med vilka vi är på själsnivå skapar vi alltid brist av något slag och drar lättare till oss ohälsosamma relationer, fattigdom eller hälsoproblem.

Det som skiljer Soul Realignment®-läsning mot en Själsprofilsläsning är att i en själsprofilläsning får du inte reda på blockeringar och begränsningar som hindrar dig. I själsprofilsläsning ingår inte heller någon rensning av dina energier för att återställa dem till din själs ursprung.

Vid bokning ingår mitt förarbete, telefonsession alternativt fysisk träff för presentation av din själsprofil och du får dessutom en inspelning av samtalet som skickas till dig efteråt, så att du kan lyssna på samtalet igen. Du behöver inte ta anteckningar under samtalet om du inte vill utan kan därmed koncentrera dig helt på oss.

Pris: 2.000 kr/person

Vill du sen komplettera själsprofilen med blockeringarna & rensning går det utmärkt till ett pris av 1350 kr så blir det en komplett Soul Realignment®-läsning.

Alla priser inklusive moms. Betalning med Swish eller Faktura 10 dagar. Ingen ångerrätt eller återbetalning när läsningen är påbörjad. 

 

 

BOKA LÄSNING:

KONTAKT

Vill du boka en Soul Realignment® läsning med mig?

Vad roligt. Varmt välkommen att höra av dig så återkopplar jag så går vi vidare därifrån.

mail anneli@soulergy.se

 

 

Jag finns fysiskt på Lidingö, Stockholm men det går utmärkt att vi kör på distans och telefon. Så var du än i världen befinner dig så välkomnar jag dig som klient.

Innehar F-skattesedel