SJÄLSPROFIL, BARN

“Det är en stor gåva både för oss som förälder och för vårt barn,
att få reda på deras själsprofil. Vi har fått en helt annan kunskap hur vi kan
vägleda
och hjälpa på bästa sätt och som är för deras högsta bästa” 

BARN UNDER 18 ÅR – SJÄLSPROFIL 2.000 kr

Har du själv gjort en Soul Realignment läsning hos mig så kan det kännas väldigt fint att komplettera den informationen med själsprofilsläsning på resterande av din familj eller dina barn.

Du får en förståelse för vilka dina barn är rent själsligt och vilken energi de har. Det blir därmed mycket lättare att vägleda dina egna barn i beslut, råd och funderingar när du vet vilka de är och vilka gåvor och energimatchningar de har. Du får tillgång till information som gör att du kan guida dem och uppfostra dem till att bli sitt bästa jag utifrån den de faktiskt är – och inte utifrån hur du tycker att de ska göra eller hur samhället tycker man ska göra. Alla är olika och unika, här får du pusselbitar som hjälper er på ett fantastiskt sätt!

Tänk om alla hade fått möjligheten att få reda på vem man är på det här sättet

Vid läsning för barn under 18 år så är upplägget lite annorlunda och vi sitter inte i en telefon eller fysisk session på samma sätt utan jag anpassar mig mer till situationen. Hör av dig så kommer vi överens vad som är lämpligast och passar just er.

Själsprofil:

Här får du reda på vem du är på själsnivå, vilka dina gåvor är, hur du kan utforska och börja uttrycka mer av dig i ditt liv för att få mer livsenergi. Vad ditt ursprung säger om dig för att kunna leva mer i din sanning som går i linje med den du är.

Ju mer vi lever i linje med vilka vi är på själsnivå och uttrycker våra själsenergier desto mer överflöd, flow, glädje, harmoni och lycka kan vi skapa i våra liv.

Pris: 2.000 kr

Det som skiljer Soul Realignment®-läsning mot en Själsprofilsläsning är att i en själsprofilläsning får du inte reda på blockeringar och begränsningar som hindrar dig. I själsprofilsläsning ingår inte heller någon rensning av dina energier för att återställa dem till din själs ursprung. Vill du sen komplettera själsprofilen med blockeringarna & rensning går det utmärkt till ett pris av 1350 kr så blir det en komplett Soul Realignment®-läsning.

Alla priser inklusive moms. Betalning med Swish eller Faktura 10 dagar. Ingen ångerrätt eller återbetalning när läsningen är påbörjad. 

 

 

BOKA LÄSNING:

KONTAKT

Vill du boka en Soul Realignment® läsning med mig?

Vad roligt. Varmt välkommen att höra av dig så återkopplar jag så går vi vidare därifrån.

mail anneli@soulergy.se

 

 

Jag finns fysiskt på Lidingö, Stockholm men det går utmärkt att vi kör på distans och telefon. Så var du än i världen befinner dig så välkomnar jag dig som klient.

Innehar F-skattesedel