SITUATIONER I LIVET

För att förstå orsaken till problem som dyker upp i ditt liv nu,
vad de egentligen härstammar från och jag rensar blockeringarna.

LIVSSITUATION 1800 KR

Den här läsningen är för dig som vill lösa specifika problem som dyker upp i ditt liv just nu.

Låt säga att du har en infektion som aldrig försvinner, känner dig rastlös, pengarna aldrig räcker till och du har fastnat på jobbet och inte vet vad du vill göra i livet.

Eller att du kanske har en sak som bara går och gnager, du känner att det är något med det men kommer inte loss eller vidare. 

Det kan vara precis vad som helst och din fråga är inte på nåt sätt pinsam, egoistisk eller utelämnande. Du har säkert något som har börjat gro i dig och som poppar upp lite då och då. Det kan vara 1 stor fråga eller många mindre. 

– Vad är det som hindrar mig från att hitta en kärlekspartner? 
– Varför har jag så svårt att förstå mitt eget självvärde och att jag duger?
– Jag har problem med pengar och måste göra mig av med dem på osunda sätt
– Varför behandlas jag så illa på jobbet och varför kan jag inte säga nej.
– Vad begränsar mig i min utveckling, vad är det som håller mig tillbaka?

Det kan kännas banalt men ofta är det något större som ligger där bakom och blockerar dig, och nu när du känner att det är något du inte själv “kommer åt” att lösa så är det här ett perfekt tillfälle.

Utifrån det så kan jag hitta rotorsaker till problemet och det visar sig ofta vara något helt annat än man kunde tro. Och ändå så ser du direkt att allt ” åhh it make perfect sense”.

Jag rensar situationerna. I den första läsningen vi gjorde, Soul Realignment läsningen, så rensade vi allt som var redo att rensas då. Rensning är som att skala en lök. Det finns alltid fler lager under.

Och i och med att jag rensar dem så har jag precis som i förra läsningen öppnat en dörr för dig, så du har möjlighet att göra nya val när du är medveten om beteendemönstret.

Vi bokar in ett samtal per telefon eller en fysisk session här med ca 1-2 timmes samtal. Du får inspelning, material och hemläxa.

Pris: 1.800 kr

Alla priser inklusive moms. Betalning med Swish (privatperson) eller Faktura  10 dagar (företag). Ingen ångerrätt eller återbetalning när läsningen är påbörjad. 

 OMDÖME / FEEDBACK FRÅN KLIENTER

“Jag har investerat i både soul realignment och livssituation. Det är en otroligt fin värdefull gåva till sig själv. Detta fås av en proffsig, förtroendegivande, ödmjuk, varm ljusarbetare. Aha’n och information av stort värde ges. En vinst för kropp själ och sinne på den fortsatta livsresan. En stor tacksamhet är i mig att ha fått ta del av dessa session’s möten  som gett mig ett lugnare inte. Ett möte med Annelie rekommenderas.”

/ Heidi

“Jag gjorde en livssituationsläsning efter att ha gjort en soul realignment 3 veckor tidigare. Jag är mycket imponerad av Annelie som lyckas förmedla så mycket information under två timmar. Det hjälper en mycket att komma vidare i saker man grunnat på hela sitt liv och det görs på ett mycket professionellt och fint sätt.

Rekommenderar det mycket!

/ Fanny

“Har gjort en livssituationläsning (gjorde en Soulrealigment för ca 6 mån sedan). Annelie är fantastiskt och varm i sitt bemötande och den hjälp som jag fått har gjort stora förändringar för mig. Känner att jag är på rätt väg och det är tryggt att veta att jag kan komma tillbaka när jag har behov.”

/ Åsa

“Annelie är en magisk & gudomlig själsläsare 🙂 Tiden med henne är den bästa investeringen i mig själv. Det är en befrielse att få ta del av all information & samtidigt få svar på allt ifrån känslor, tankar samt även beteenden och dessutom få tillgång till verktygen för att förbättra & förfina mina kvaliteter & egenskaper. Jag är en återkommande klient och har provat flera olika läsningar & kan varmt rekommendera Annelies tjänster till er alla. Redan efter våran första läsning visste jag att mitt eviga sökande efter att hitta någon som kan guida min själs liv i denna kropp nu äntligen kunde få ett slut. Finns ingen som vet så mycket om mig som hon och förtroendet är enastående att kunna på djupet gå in i och arbeta med sin själ på detta sätt är ren & själslig magi. Tack, Tack, Tack🦋😇💎🙏💙”

/ Anna M

“Så härligt, spännande och upplyftande att ännu en gång få en rensning av Annelie. Varmt tack ❤️❤️❤️”

/ Hélène Ulvander

“Till dig som hittat till Annelies sida och funderar över att prova något av allt det fina hon erbjuder vill jag säga, varmt Grattis och Go for it!!  Jag hittade Annelie och Soulergy via en sida i tidningen Livsenergi och kände ”det här behöver jag göra. Det är nästa pusselbit.” Nu har både jag själv och sen hela min familj (man och två barn) gjort en Soulrealignment läsning och en husrensning, Maken och jag har gjort en parläsning och igår gjorde jag även en livssituationsläsning.

Annelie är en lugn, glad och jordnära person och väldigt kunnig i sitt fält. Hon har en underbar förståelse för ”att allt är energi” som hon lätt och enkelt delar med sig av så att nu även jag börjar förstå detta och kan använda det i mitt eget liv.

Att hela familjen gjort SoulRealignment innebär att vi har en större acceptans för varandras olikheter. Vi ser varandra mer tydligt och kan hjälpa och stötta varandra utifrån vilka vi är på själsnivå och inte utifrån socialanormers nivå. Dialogen här hemma är annorlunda och mjukare.  Något som tidigare kunde ha blivit till osämja blir istället en mening med tex ”Ahaa, jag fattar! Det är bara min spontana sida som reagerar på din linjära sida.” Med den insikten så faller alla eventuella trätor bara bort helt naturligt. Det är fantastiskt och jätteskönt!!

Jag har blivit mer stadig och lugn i vetskapen om vem jag är på själsnivå. Har lättare att fokusera. Det är också lättare att påbörja och att avsluta saker- få dem gjorda. Lättare att meditera och att känna vad som är viktigt för mig. Är stadig i mig själv och vem jag är på ett annat sätt. Spänningar som varit mellan mig och min man har bara upphört. Hela familjen har det mysigare och roligare ihop. Jag har helt andra redskap till att hjälpa och stötta mina barn i deras liv.

Idag efter livssituations läsningen känner jag att jag är ren och har ett lugn i hjärtat på ett nytt sätt. Att läsa texten 21 dagar efter en session gör någonting med en. Saker tydliggörs och energin klarnar på något sätt.

Till Annelie vill jag säga Tack för att du funnit detta redskap och nu delar med dig av det och all din underbara energi och  kunskap. Tänk vilket viktigt arbete du gör var gång du rensar en individs blockeringar både för den individen men också på kollektivnivå!! Tack för att jag hittat till dig och Soulergy!”

/ Jenny W Bergquist

“Alltid lika träffsäker, specifik och rensar på djupet!”

/ Sandra

“Tack Annelie för din hjälp med att få mig att förstå mina mönster/beteenden.
Det har hjälpt mig så mycket med min resa med mig själv.
Du är så duktig/behaglig och generös med dig själv.
Ser fram mot flera samtal med dig!”

/ Anki

“Jag gjorde både en Soul Realignment läsning och Livssituations läsning hos Annelie och är så tacksam för det, fick reda på så mycket värdefull information om min själ och blockeringar togs bort. Det känns som att lära känna sig själv på djupet och man får hjälp och verktyg till förändring. Jag kan varmt rekommendera Soulergy.” 

/ A

BOKA LÄSNING LIVSSITUATION:

SAGT AV MINA KLIENTER

Betyg: 5

“Jag gjorde både en Soul Realignment läsning och Livssituations läsning hos Annelie och är så tacksam för det, fick reda på så mycket värdefull information om min själ och blockeringar togs bort. Det känns som att lära känna sig själv på djupet och man får hjälp och verktyg till förändring. Jag kan varmt rekommendera Soulergy.”

(2022-12-12)

Klienten gjorde Situationsläsningen 5 veckor efter sin Soul Realignment när hon kände hon satt fast.

Betyg: 5

“En fantastisk läsning med väldigt många lösningar. Annelie är otroligt duktig, hennes förmåga att läsa min livssituation blev en magisk upplösning på många blockeringar som i stort härstammar från samma händelse! Jag kunde känna blockeringar släppa taget och energi flöda fritt. Läsningen lämnade mig med en känsla av frihet och frid – jag rekommenderar varmt Annelie och hennes tjänster.”

/ Magdalena

.(2023-04-25)

Klienten gjorde Situationsläsningen 2 månader efter sin Soul Realignment själsläsning

KONTAKT

Vill du boka en Soul Realignment® läsning med mig?

Vad roligt. Varmt välkommen att höra av dig så återkopplar jag så går vi vidare därifrån.

mail annelie@soulergy.se

 

 

Jag finns fysiskt på Lidingö, Stockholm men det går utmärkt att vi kör på distans och telefon. Så var du än i världen befinner dig så välkomnar jag dig som klient.

Innehar F-skattesedel