RELATIONSLÄSNING

Vad är relationens syfte, vad hjälper ni varandra med rent själsligt,
vilka blockeringar påverkar. Gäller alla typer av relationer.

RELATIONER 2400 KR

rEn relationsläsning avser mellan 2 personer och hjälper till att se varandra från ett själsligt perspektiv. För att förstå varför man har valt att inkarneras tillsammans.

Vi tittar på de gemensamma blockeringarna ni har och pratar om dem samt rensar dem.

Vi tittar även på ert livstema ni har i relationen, vad ni ska utforska hos er själva i relationen och hur det visar sig idag.

Jag tar även reda på om ni har haft flera liv tillsammans tidigare och vilken/vilka relationer ni har haft med varandra.

En relationsläsning behöver inte vara en kärlekspartner. Det går lika bra med mamma/dotter, bästa vänner, sin chef, sina barn eller sitt ex.

Det hjälper en att förstå relationen från båda håll och vi ser även till att rensa upp emellan er så gamla mönster kan ändras.

Jag behöver lite förhandsinfo från er och sen gör jag ett förarbete. Presenterar det sen via ett telefonsamtal med antingen dig eller er båda (trepartssamtal) alternativt en fysisk sittning här hos mig på Lidingö. Tid ca 1 h. Du/ni får sen material,  inspelning och hemläxa.

Väldigt insiktsfulla och fina läsningar!

Pris 2400 kr 

– Det är en fördel för er om den andra personen är medveten och med på läsningen, då kan vi rensa er båda. 

– Är bara den ena (du) med på läsningen så med respekt för den andra själen så går jag inte djupare in i vad som blockerar den själen och rensar inte heller den. Men du får reda på vad ert syfte gemensamt är med er relation och jag tar fram dina blockeringar och rensar dem, både vad som hämmar mellan er i er relation samt även i andra relationer

Alla priser inklusive moms. Betalning med Swish eller Faktura 10 dagar. Ingen ångerrätt eller återbetalning när läsningen är påbörjad. 

 

 

BOKA LÄSNING:

KONTAKT

Vill du boka en Soul Realignment® läsning med mig?

Vad roligt. Varmt välkommen att höra av dig så återkopplar jag så går vi vidare därifrån.

mail annelie@soulergy.se

 

 

Jag finns fysiskt på Lidingö, Stockholm men det går utmärkt att vi kör på distans och telefon. Så var du än i världen befinner dig så välkomnar jag dig som klient.

Innehar F-skattesedel