EN PRIVAT HELDAG

Jag hjälper dig att lägga ditt pussel om vem du är.
Hjälper dig uppmärksamma saker du inte visste om dig själv.

A SPECIAL DAY – JUST FOR YOU!

En fantastiskt investering i dig själv.

EN HELDAG MED FOKUS BARA PÅ DIG!

Vi träffas eller hörs på telefon och har som en workshop och jobbar med dig hela dagen, dina gåvor, dina blockeringar, vi rensar allteftersom vi stöter på blockeringar  – jag skräddarsyr dagen utifrån vad du behöver. Vi kommer gå igenom så mycket mer och gå djupare ner på djupet för att du ska förstå vem du är och se nya sidor och hitta nya pusselbitar om dig själv.

Livsteman, chakraobalanser, uppföljning från tidigare eventuella samtal, relationer, situationer är några exempel på vart dagen kan leda oss. Jag anpassar dagen helt efter vad din själ behöver och vill jobba med. Har du egna önskemål så börjar vi med dem som utgångspunkt.

Har du inte gjort en Soul Realignment läsning hos mig tidigare så börjar vi med den som grund första timmarna.

Är du redan klient hos mig så går vi vidare med de läsningar som du är i behov av just nu.

Vardag eller helg, för mig funkar vilken dag i veckan som helst. Vi siktar in oss på från kl 09 till kl 16. Kaffe och lunch ingår. Passar andra tider bättre så är det inga problem. 

Du får med dig material och massor med kunskap om dig själv, vi rensar blockeringar och du får med dig verktyg som hjälper dig att hålla din själ i linje. En väldigt vacker gåva till dig själv.

Pris 10.900 kr

Alla priser inklusive moms. Betalning med Swish eller Faktura 10 dagar. Ingen ångerrätt eller återbetalning när läsningen är påbörjad. 

 

 

BOKA LÄSNING:

KONTAKT

Vill du boka en Soul Realignment® läsning med mig?

Vad roligt. Varmt välkommen att höra av dig så återkopplar jag så går vi vidare därifrån.

mail annelie@soulergy.se

 

 

Jag finns fysiskt på Lidingö, Stockholm men det går utmärkt att vi kör på distans och telefon. Så var du än i världen befinner dig så välkomnar jag dig som klient.

Innehar F-skattesedel