LÄSNINGAR & SAMTAL

Allt energiarbete sker på distans. Allt är energi och jag läser av
och transformerar energier oavsett var i världen du befinner dig.
Sessionen sker per telefon.

Hur starta? Vad ska jag välja?
Du startar med en Soul Realignment-läsning som grund. Du får reda på din själsprofil, dina gåvor, vad som blockerar dig idag inkl mitt rensningsarbete.

Energirensning hemma som komplement till Soul Realignment.

Uppföljningssamtal efter några månader. Eller fyll på med andra läsningar och de som du känner passar dig. Det går utmärkt att kontakta mig och beskriva din sits nu så tar vi fram det som hjälper dig just nu.

Hur förbereder du dig inför vårt telefonmöte för en Soul Realignment® läsning?

Vi bokar en telefontid och när det är dags så ringer du upp mig. Viktigt att du har det lugnt omkring dig när vårt möte börjar. Tänd gärna ett ljus och ha gärna något varmt att dricka till hands. Ofta tar samtalen 3 h. Jag spelar in vårt samtal och skickar det till dig efter så du kan lyssna på det senare. Du behöver inte ta anteckningar under samtalet om du inte vill utan kan därmed koncentrera dig helt på samtalet. Låt detta bli en stund, bara för dig!

Är du osäker på vad du ska välja för läsning så är ett tips att börja med själva grunden Soul Realignment. I den läsningen får du reda på din själs struktur och från den kan vi senare utgå från så mycket mer om dig själv.

Vet du inte sen vad du ska fortsätta med så hör gärna av dig så lägger vi upp det tillsammans utifrån vad du behöver och vill komma fram till.

Jag ser fram emot att höra av dig!

/ Annelie

KONTAKT

Vill du boka en Soul Realignment® läsning med mig?

Vad roligt. Varmt välkommen att höra av dig så återkopplar jag så går vi vidare därifrån.

mail annelie@soulergy.se

 

 

Jag finns fysiskt på Lidingö, Stockholm men det går utmärkt att vi kör på distans och telefon. Så var du än i världen befinner dig så välkomnar jag dig som klient.

Innehar F-skattesedel