LÄSNINGAR & SAMTAL

Allt energiarbete sker på distans. Allt är energi och jag läser av
och transformerar energier oavsett var i världen du befinner dig.
Presentationen sker enligt ök per telefon eller fysiskt på Lidingö.

Hur starta? Vad ska jag välja?
Du startar med en Soul Realignment-läsning som grund. Du får reda på din själsprofil, dina gåvor, vad som blockerar dig idag inkl mitt rensningsarbete.

Energirensning hemma som komplement till Soul Realignment.

Uppföljningssamtal efter några månader. Eller fyll på med andra läsningar och de som du känner passar dig. Det går utmärkt att kontakta mig och beskriva din sits nu så tar vi fram det som hjälper dig just nu.

 

SOUL REALIGNMENT®LÄSNING

 

 Vem du är i själen, vilken energi du är skapt av, dina gudomliga gåvor

men även blockeringar och begränsningar som hämmar dig idag.

SOUL REALIGNMENT® 4900 kr

Du får reda på vem du är i själen, vilken energi du är skapt av och vilka dina gudomliga gåvor är. Du får reda på din själsstruktur och hur du kan vara ditt bästa jag och öppna upp för överflöd.

Du får reda på blockeringar och begränsningar pga tidigare val du gjort både i det här livet och tidigare liv. Val som påverkar dig idag och följer med som mönster och hindrar dig från att nå dina drömmar och leva fullt ut i din sanning.

Du kommer få veta hur och när dessa blockeringar har skapats och vad du kan göra för att uppleva mer av dig och skapa mer positiva resultat.

Jag hjälper dig uppmärksamma saker om dig själv du inte ser själv, som din själ är redo att arbeta med för att släppa taget om.

Jag hjälper dig rensa blockeringarna och hjälper dig se vilka nya val du kan göra. I mitt förarbete påbörjar jag en initial rensning av blockeringar och begränsningar i ditt själsregister. Efter vår session får du en 21 dagars lång men enkel “hemläxa” som ger dig möjlighet till en fullständig energibalansering och utrensning av tidigare negativa blockeringar och begränsningar.

Sen årsskiftet 2022 så ingår även information om ditt livstema, själsspecialiseringar, organiseringsprincip mm. Fantastisk information om dig själv som hjälper dig. Sessionen är förlängd ca 30-60 min pga denna information och priset är justerat utefter den här nya fullmatade varianten.

(Om du är en av mina tidigare klienter och gärna vill komplettera med denna själsinformation så är priset normalt 1400 kr)

Vid bokning av Soul Realignment® läsning ingår mitt förarbete och en session med presentation av din själsläsning och du får dessutom en inspelning av samtalet som skickas till dig efteråt, så att du kan lyssna på samtalet igen. Du behöver inte ta anteckningar under samtalet om du inte vill utan kan därmed koncentrera dig helt på oss.

Sessionen tar vi på telefon eller här hos mig fysiskt på Lidingö. Allt är energier så det går lika bra att ta det på distans.

Vid din bokning återkopplar jag till dig. Jag behöver vissa uppgifter om dig (namn, namn om annat vid födseln, födelsedatum, ort) för att kunna påbörja arbetet och hämta information i Akashakrönikan. (Akashakrönikan är som en energimässig informationsportal, ett så kallat själsregister).

Avbokning möjligt 24 tim efter bokning men efter det är det inte avbokningsbart. Då har jag satt igång med att jobba med dig energimässigt och ett förarbete på några timmar. Inom någon dag hör jag av mig och vi bokar en samtalstid per telefon eller fysiskt på Lidingö. Sessionen tar ca 2 h.

Har du tidigare gjort en Soul Realignment® hos någon annan så ska inte någon ny göras men däremot kan vi titta på om nya blockeringar har tillkommit.

Pris 4 900 kr

 

Alla priser inklusive moms. Betalning med Swish eller Faktura 10 dagar. Ingen ångerrätt eller återbetalning när läsningen är påbörjad. 

KONTAKT

Vill du boka en Soul Realignment® läsning med mig?

Vad roligt. Varmt välkommen att höra av dig så återkopplar jag så går vi vidare därifrån.

mail annelie@soulergy.se

 

 

Är du osäker på vad du ska välja för läsning så är ett tips att börja med själva grunden Soul Realignment. I den läsningen får du reda på din själs struktur och från den kan vi senare utgå från så mycket mer om dig själv.

Vet du inte sen vad du ska fortsätta med så hör gärna av dig så lägger vi upp det tillsammans utifrån vad du behöver och vill komma fram till. Läsningarna kan vi ta per telefon eller fysiskt på Lidingö, båda varianterna fungerar utmärkt.

Jag ser fram emot att höra av dig!

/ Anneli

Hur förbereder du dig inför vårt telefonmöte för en Soul Realignment® läsning?

Vi bokar en telefontid och när det är dags så ringer du upp mig. Viktigt att du har det lugnt omkring dig när vårt möte börjar. Tänd gärna ett ljus och ha gärna något varmt att dricka till hands. Ofta tar samtalen 3 h. Jag spelar in vårt samtal och skickar det till dig efter så du kan lyssna på det senare. Du behöver inte ta anteckningar under samtalet om du inte vill utan kan därmed koncentrera dig helt på samtalet. Låt detta bli en stund, bara för dig!

Jag finns fysiskt på Lidingö, Stockholm men det går utmärkt att vi kör på distans och telefon. Så var du än i världen befinner dig så välkomnar jag dig som klient.

Innehar F-skattesedel