COACHING 3 MÅNADER

Coaching utifrån din själs energimatris. Du är unik och ingen annan är som du. Ju mer du vet om dig själv, desto mer kan du fokusera på dina talanger och gåvor – och vi mäter resultat! 

Sitter du fast, tycker du att livet är lite grått och trist, känner du dig trött och kraftlös, saknar du något i ditt liv? Har du drömmar och mål – men vet inte hur du ska ta dig dit?

Känner du dig redo och nyfiken på att veta mer om dig själv där jag coachar och vägleder dig till förändring utifrån hur just du är skapt? Vad härligt, jag har nämligen ett coachingprogram att erbjuda dig. 

Personlig coaching utifrån din själs energimatris 

För att skapa förändringar i livet så behöver man ta nya val, annars kan inte nytt komma in. Tar du samma val eller har samma beteende som du alltid har gjort, så kommer såklart samma gamla resultat att komma in. 

Jag vet, det är svårt att se vad det är för val man tar som är negativa. De kanske inte känns negativa men utifrån hur du är skapt så skapar det brist för just dig. Det är något vi jobbar med i coachingen, att identifiera dina mönster, så du kan förändra dig och andra nya resultat kan komma in. Nya val i linje med dig ger resultat som matchar med dig och dina mål utifrån hur du är skapt på själsnivå, vad som skapar överflöd och flow för dig.

I coachingen kikar på vi din energimatris och vi går in på djupet om vem du är och vi jobbar med alla dina energicenter. Det primära energicentret är alltid det viktigaste. Men de andra säger väldigt mycket om vem just du är. 

–    ”Vad är energicenter och vad är en energimatris?” 

Energicenter visar var vi har våra gåvor, när vi lever i linje utifrån det så skapar vi ett överflöd och livskraft. Alla gåvor som just du har i ditt energicenter är på plussidan. Det finns även en negativ pool och det är det som skapar brist. Ju mer du sitter fast i det negativa desto mer brist skapar du, skickar ut brist och attraherar in ännu mer brist. Du blir trött, kraftlös, utmattad. Och det är viktigt att omvandla den bristen och göra nya fysiska val som ger dig överflöd, livskraft och flow.

Det finns 8 olika energicenter och vi har av alla 8 inom oss. Ett utav dessa åtta är vårt primära och den vi är, där har vi våra gåvor. Vilket det är, som är det starkaste inom dig, det pratade vi om i din första Soul Realignment själsläsning. Det primära starkaste utgör ca 50% av din själsstruktur, din bruksanvisning.

De övriga 7 energicentren har vi fördelade på resterande 50%, det innebär att du kan ha allt från 30% av ett som då är en ganska stark aspekt av dig och ända ner till 1% av andra. Vi måste ha minst 1% av alla för annars kan vi inte förstå andra människor som har det energicentret.

Så en energimatris visar inte bara var du har dina gåvor och talanger – utan även var du INTE är så talangfull. Det är lika viktigt att veta vem du inte är, så du kan sluta göra saker du inte ska göra. Kanske sluta tvinga dig att vara något du försöker vara för att man borde, det kan du släppa och så kan du fokusera på dina gåvor och talanger istället.

När vi kikar på hur ditt ursprung ser ut i alla energicenter så kan vi också börja titta på hur du lever i linje med det här i både den fjärdedimensionella och den tredjedimensionella aspekten. Dvs hur du riktar dina tankar och vad du gör i ren handling. Hur du visar dig själv i ditt faktiska fysiska liv. 

Jag rensar även blockeringar om det behövs. Använder mig av intuitiv healing och energiinformation för att vägleda dig. Rensar och transformerar det som behövs. Och det viktigaste är såklart att du själv tar nya val under tiden. Och det är så mycket lättare när du vet hur och vad det är som hämmar dig att ta dig mot dina drömmar och mål.

Det här följer vi upp o jag mäter inför varje session. Jag mäter dina värden i  4D och 3D (tankar/tankemönster och fysisk handling) och jämför med 5D (din själsstruktur). Vi kan snabbt se var du behöver förändra dig eller plocka bort i ditt liv. Det blir väldigt tydlig feedback på varför saker sker – eller inte sker. Du lär dig successivt mer om dig själv och får förståelse för hur du transformerar ditt liv till att vara i linje med hur du är skapt. Ju mer vi jobbar med matrisen desto tydligare kommer du förstå dig själv.

Ingen annan metod visar så tydligt hur just du är designad. Du är unik. Ingen annan är exakt som du. 

Du behöver ha gjort en Soul Realignment själsläsning hos mig tidigare.

Pris: Coaching 3 mån 11.900 kr inkl moms (9.520 kr ex m)
•    Session varannan vecka.
•    Telefon/distans.
•    Första samtalet är 2 timmar. Resterande sessioner 1 timme. 
•    Totalt 7 ggr (8 tim)
•    Rensning av blockeringar ingår allteftersom de dyker upp under sessioner. Healing och den energiinformation som du behöver få ingår också, oavsett om det är budskap från andra sidan eller info från andra livstider. Oftast dyker den här informationen upp för att det ger dig förklaringar till dina mönster om varför du sitter fast i något som blockerar dig.

Har du företag och önskar ta det på företaget så återkoppla med ditt organisationsnr.

Vill du boka? Vad roligt, maila mig så bokar vi upp en första tid.

OMDÖME & FEEDBACK

Det här var så tydligt och talande, ett perfekt komplement till den långa själsläsningen. Som att man kan plocka fram vad som är aktuellt att arbeta med just nu. Fantastiskt att man den kan göra det regelbundet och se hur det skiftar och hur olika obalanser behöver bli synliga för att sedan skapa balans

/ Anna-Maria

 

Wow! Vilket otroligt effektivt sätt att navigera sig själv och konkretisera var fokus behöver ligga och vilka justeringar som behöver göras för att vara ännu mer i linje. Ett fantastiskt underlag och mätverktyg för att kunna leda mig själv i den riktning jag vill och ta action för det som stämmer mest överens med vad som är sant för mig. Att se de olika energicenterna och dess fördelning skapar ytterligare förståelse för vem jag är och kunna se mina mönster och missanpassningar tydligare. Ser fram emot att följa upp detta med jämna mellanrum. Så kraftfullt!

/ Petra Johansson

Bokning: Coaching 3 månader

KONTAKT

Vill du boka en Soul Realignment® läsning med mig?

Vad roligt. Varmt välkommen att höra av dig så återkopplar jag så går vi vidare därifrån.

mail annelie@soulergy.se

 

 

Jag finns fysiskt på Lidingö, Stockholm men det går utmärkt att vi kör på distans och telefon. Så var du än i världen befinner dig så välkomnar jag dig som klient.

Innehar F-skattesedel